ȘTIRI

STEAUA – AALBORG, JOI, 18 sept, în Europa League,LIVE LA TV.STEAUA – AALBORG, meci arbitrat de ruși

STEAUA – AALBORG, joi, în Europa League, LIVE LA TV, SCOR LIVE B365.ro: STEAUA are prima şansă în faţa lui Aalborg la toate casele de pariuri. Steaua-Aalborg, meci din Grupa J a UEFA Europa League, se joacă, joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională.

STEAUA – AALBORG, joi, în Europa League, LIVE LA TV. UEFA a anuntat ca a marit premiile cu 40 de milioane de euro, bani proveniti din Liga Campionilor. Astfel, vor fi impartite 208,75 milioane de euro echipelor din Europa League.

Iata cum vor fi impartiti acesti bani:

– calificarea in grupe: 1,3 milioane de euro;

– victorie in grupe: 200 mii euro;

– egal in grupe: 100 mii euro;

– calificare in 16-imi: 200 mii euro;

– calificare in optimi: 350 mii euro;

– calificare in sferturi: 450 mii euro;

– calificare in semifinale: 1 milion euro;

– finalista: 2.5 milioane de euro;

– castigatoare: 5 milioane de euro.

STEAUA – AALBORG, joi, în Europa League, LIVE LA TV. In total, echipa care va cuceri trofeul isi poate asigura un premiu total de 9,9 milioane de euro. Acestor sume li se vor adauga cele din market-pool.

STEAUA – AALBORG, joi, în Europa League, LIVE LA TV. Steaua are cota 1,51 pentru o victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 4,00, iar un succes al lui Aalborg, la 5,80. Steaua-Aalborg 1-0 este cel mai probabil scor, cu o cotă de 2,90. La meciul Steaua-Aalborg, cota pentru ca ambele echipe să marcheze este 2,04, iar ca Steaua să câştige la zerio este 2,40.

STEAUA – AALBORG, joi, în Europa League, LIVE LA TV UEFA a decis ca Steaua sa dispute fara spectatori partida cu Aalborg si sa achite o penalitate de 64.500 de euro, pentru incidentele de la meciul retur cu Ludogoret, din play-off-ul Ligii Campionilor.

STEAUA – AALBORG, joi, în Europa League, LIVE LA TV  Veşti proaste pentru STEAUA înaintea debutului din Europa League. AALBORG, adversara de joi, a reuşit o victorie importantă în campionatul danez, 1-0 împotriva lui FC Copenhaga, cele două echipe fiind reprezentantele Danemarcei în preliminariile UEFA Champions League.

STEAUA-AALBORG. Cei de la AALBORG au făcut un meci bun şi s-au impus datorită golului marcat din penalty de Helenius. AALBORG a câştigat, astfel, primul meci după o lună şi jumătate, chiar înainte de partida cu STEAUA.

STEAUA – AALBORG, joi, în Europa League, LIVE LA TV


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button