STB vrea să cumpere, în leasing, 70 de autobuze electrice. Licitația a fost lansată în SEAP, ofertele pot fi depuse până pe 4 iulie

06 iun. 2023
487 Afișari
STB vrea să cumpere, în leasing, 70 de autobuze electrice. Licitația a fost lansată în SEAP, ofertele pot fi depuse până pe 4 iulie
STB vrea să cumpere, în leasing, 70 de autobuze electrice. Licitația a fost lansată în SEAP, ofertele pot fi depuse până pe 4 iulie. Sursa foto: Facebook - Primăria Municipiului București

Societatea de Transport București (STB) a lansat în SEAP licitația pentru achiziționarea a 70 de autobuze electrice de opt metri prin leasing operațional.

STB vrea să achiziționeze 70 de autobuze electrice prin leasing operațional

Termenul de valabilitate al contractului este de nouă ani, adică 108 luni, iar perioada de leasing este de opt ani, adică 96 de luni. Termenul de livrare al autobuzelor electrice este de 12 luni.

Contractul are o valoare estimată de 50.484.372 euro, a transmis Agerpres.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 40%, autonomia de transport – 20% (minim 200 de kilometri între două încărcări succesive), capacitatea de transport – 20% (minim 24 de persoane inclusiv conducătorul auto, din care minim 10 locuri pe scaune și un loc pentru scaune cu rotile), capabilităţile de livrare şi punere în funcţiune anticipată (inclusiv staţii de încărcare) 20%.

Ofertantul va dovedi că a livrat în ultimii trei ani vehicule prin leasing în valoare totală de minim 6.000.000 de euro, la nivelul a maxim cinci contracte.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 4 iulie.

STB a anunțat înființarea unei noi stații pe linia traseului 301

Societatea de Transport București (STB) a transmis vineri, 2 iunie 2023, că autobuzele liniei 301 efectuează opriri suplimentare, într-o nouă stație. Modificarea a intervenit de pe data de 1 iunie.

O nouă stație a fost înființată pe traseul autobuzului 301 din Capitală. Mijlocul de transport în comun circulă de la stația „Piața Romană” până la stația „Jolie Ville Băneasa”.

STB le-a transmis călătorilor că, începând de pe data de 1 iunie 2023, vehiculele de pe linia 301 vor realiza opriri suplimentare într-o stație nouă. Aceasta este stația denumită „Institutul Meteorologic”.

Opririle se realizează pe ambele sensuri de mers, stația aflându-se pe Strada Viorel Ciurea, în proximitatea intersecției cu Bulevardul Alexandru Nasta.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies