STB, veste bună pentru bucureștenii din cartierul Rahova: „Alte 3 tramvaie noi Imperio pe linia 32”

07 feb. 2024
5919 Afișari
STB, veste bună pentru bucureștenii din cartierul Rahova: „Alte 3 tramvaie noi Imperio pe linia 32”
STB, veste bună pentru bucureștenii din cartierul Rahova: „Alte 3 tramvaie noi Imperio pe linia 32”. Sursa foto: Facebook/ STB

STB are o veste bună pentru bucureștenii din cartierul Rahova: începând de miercuri, 7 februarie 2024, alte 3 tramvaie noi Imperio circulă pe linia 32.

Alte 3 tramvaie noi Imperio pe linia 32, anunță STB

Societatea de Transport București îi anunță pe călători că alte 3 tramvaie Imperio circulă pe linia 32, care realizează legătura între cartierul Rahova și Piața Unirii.

Astfel, începând de miercuri, 7 februarie, noile tramvaie Imperio 73, 74 și 75 circulă pe linia 32.

Directorul general al STB a transmis că ultimele 6 tramvaie Imperio care au ajuns în Capitală circulă deja pe linia 32:

Avem o veste bună pentru locuitorii Cartierului Rahova: ultimele 6 tramvaie Imperio care au venit în București circulă deja pe linia care face legătura între Piața Unirii și cartierul lor!, a anunțat Daniel Istrate, directorul general al STB S.A, într-o postare pe pagina de Facebook a societății.

Linia 32 este foarte importantă pentru bucureștenii din cartierul Rahova: aceasta realizează legătura între Sectorul 5 – Depoul Alexandria și centrul Bucureștiului – Piața Unirii. Traseul are o lungime de 5,6 km.

În prezent, o treime din tramvaiele de pe linia 32 sunt model Imperio.

STB a mai anunțat că livrarea celor 100 de tramvaie Imperio se derulează conform graficului.

Tentativă de fraudă care se folosește de imaginea STB

Atenție! Mesaj fals, promovat pe Facebook, anunță Societatea de Transport București într-un comunicat.

STB trage un semnal de alarmă și îi anunță pe călători că într-o postare pe o rețea de social media este distribuit, în mod fals, un mesaj cu referire la serviciul de transport public din Capitală.

În imaginea care însoțește postarea cu MESAJ FALS sunt utilizate elemente de identitate ale STB SA – respectiv autobuzul, cardul activ. FACEM PRECIZAREA CĂ ACESTE IMAGINI SUNT UTILIZATE FRAUDULOS, fără acceptul STB SA.

Mesajul respectiv promovează „un card de călătorii” care poate fi folosit pentru „călătorii gratuite” la STB.

Societatea de Transport București îi anunță pe călători că nu există un asemenea card de călătorii. Totodată, STB anunță că a raportat postarea la Facebook și a anunțat și Poliția Română.

Vă adresăm rugămintea să consultați pagina oficială a STB SA pentru a afla condițiile de călătorie cu mijloacele de transport public, a conchis societatea.

Te-ar mai putea interesa și: ALERTĂ | Metrorex îi avertizează pe bucureșteni despre înșelătoria „călătorii gratuite cu metroul”. Compania le transmite oamenilor să nu apese pe link-uri suspecte și să sune la Poliție

Cookies