STB: Stația Piața Rahova, mutată temporar, cu vreo 50 de metri mai în spate. Aici opresc autobuzele liniilor 139 și 226

27 iun. 2024
26642 afișări
STB: Stația Piața Rahova, mutată temporar, cu vreo 50 de metri mai în spate. Aici opresc autobuzele liniilor 139 și 226
STB: Stația Piața Rahova, mutată temporar, cu vreo 50 de metri mai în spate. Aici opresc autobuzele liniilor 139 și 226. Sursa foto: captură video Cristian Popescu Piedone/Facebook

STB îi anunță pe călători că stația „Piața Rahova” a fost mutată temporar, cu aproximativ 50 de metri mai în spate față de stația inițială, din cauză că au fost demolate niște chioșcuri de pe Strada Buzoieni. În această stație opresc autobuzele liniilor 139 și 226.

Stația Piața Rahova, mutată temporar, anunță STB

Societatea de Transport București (STB) a anunțat joi seară, 27 iunie 2024, la ora 19:13 că, autobuzele liniei 139 și autobuzele liniei 226 opresc în stația Piața Rahova de pe sensul de mers spre Zețarilor, respectiv sensul de mers spre depoul Alexandria, cu aproximativ 50 de metri mai în spate față de stația inițială.

Motivul: au fost demolate niște chioșcuri de pe Strada Buzoieni din Sectorul 5 al Capitalei.

Autobuzele liniilor 139 si 226 opresc in statia Piata Rahova de pe sensul spre Zetarilor, respectiv spre depoul Alexandria, cu circa 50 de metri mai in spate fata de statia initiala, din cauza dezafectarii unor chioscuri de pe Str. Buzoieni, a anunțat STB într-o postare pe rețeaua X „STB SA Clienti”, fost Twitter.

Au fost demolate construcții ilegale și urmează să fie amenajate noi locuri de parcare

Primarul Sectorului 5 a mers azi la intrarea pe Strada Buzoieni și a asistat la demolarea mai multor construcții ilegale, aflate la doi pași de Piața Rahova, chiar în stația STB unde opresc autobuzele liniilor 139 și 226.

Cristian Popescu Piedone le promite bucureștenilor din zonă că Strada Buzoieni va fi reabilitată complet. Aici va fi o zonă de promenadă, vor fi amenajate noi locuri de parcare și locuri de joacă și vor fi plantați copaci.

Lucrările din zonă ar urma să fie gata rapid: până la data de 15 august 2024.

De Sfântă Mărie Mică ne vedem aici și vă arătăm că imposibilul e posibil în Sectorul 5, a spus edilul.

Pe același subiect:

Cookies