STB: Stația de tramvai „Drumul Taberei” redevine funcțională pe ambele sensuri. Au fost modernizate peroanele

27 oct. 2022
6371 Afișari
STB: Stația de tramvai „Drumul Taberei” redevine funcțională pe ambele sensuri. Au fost modernizate peroanele
STB: Stația de tramvai „Drumul Taberei” redevine funcțională pe ambele sensuri. Au fost modernizate peroanele. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

STB anunță că stațiile de tramvai „Drumul Taberei” au fost modernizate, iar începând de vineri vor redeveni funcționale.

STB: Stațiile de tramvai „Drumul Taberei” redevin funcționale

Începând de vineri, 28 octombrie 2022, Societatea de Transport București anunță că tramvaiele liniei 41 vor opri în stațiile „Drumul Taberei“, aflate pe Strada Brașov, pe ambele sensuri de mers.

Într-un comunicat de presă, STB anunță că au fost finalizate lucrările de modernizare a peroanelor aferente.

În total, STB modernizează 14 stații de pe linia tramvaiului 41. Peroanele sunt adaptate pentru noile tramvaie Imperio, cumpărate de la Astra Arad. Lucrările de modernizare costă aproximativ 4.500.000 lei, fără TVA.

Alte noutăți

TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov) anunță că autobuzele liniei 311 vor circula pe șina de tramvai de pe Șoseaua Mihai Bravu.

Schimbarea se aplică începând de sâmbătă, 29 octombrie, iar autobuzele vor circula astfel:

  • Pe sensul spre capătul de linie „Piața Rosetti”: pe Șoseaua Mihai Bravu, între Strada Dumitru Iorgulescu (ieșirea din Pasajul Muncii) și Piața Iancului. Pe această porțiune de drum, autobuzele vor opri la peroanele stațiilor de tramvai „Vatra Luminoasă” și „Piața Iancului”, în timp ce stația „Maior Coravu” – amplasată la trotuar – va fi suspendată;
  • Pe sensul spre capătul de linie „Faur”: pe Șoseaua Mihai Bravu, între Piața Iancului și stația de tramvai „Mieilor”. Pe această porțiune de drum, autobuzele vor opri la peroanele stațiilor de tramvai „Vatra Luminoasă” și „Mieilor”, dar și în stația de autobuz „Piața Iancului‟ (comun cu liniile 135 și N102), amplasată pe Bulevardul Pache Protopopescu, înainte de Piața Iancului. Stațiile „Piața Iancului” și „Vatra Luminoasă”, aflate la trotuar pe Șoseaua Mihai Bravu, vor fi suspendate.

Îți recomandăm să citești și: I love Drumul Taberei. Ce-a fost și ce-a ajuns cartierul bucureștean cu arhitectură inspirată de Le Corbusier

Cookies