STB reînființează o stație de pe Șoseaua Alexandriei. Redevine funcțională de astăzi

21 apr. 2022
1402 Afișari
STB reînființează o stație de pe Șoseaua Alexandriei. Redevine funcțională de astăzi
STB reînființează o stație de pe Șoseaua Alexandriei. Redevine funcțională de astăzi. Sursa foto: Facebook/ Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov

STB le transmite călătorilor că reînființează o stație care se află pe Șoseaua Alexandriei. Modificarea se aplică de joi, 21 aprilie.

STB reînființează o stație de pe Șoseaua Alexandriei

Stația de autobuz „Pod Centură” va fi reînființată, anunță Societatea de Transport București.

Astfel, începând de joi, 21 aprilie 2022, stația de autobuz „Pod Centură” va redeveni funcțională. Stația corespunde liniilor cu indicativele 421 și 424 și se află pe Șoseaua Alexandriei (în localitatea Bragadiru), pe sensul de mers spre capătul de linie „Ghencea”, potrivit informațiilor oficiale transmise de STB.

Ultimele noutăți anunțate

  1. STB anunța că stația de autobuz „Bd. Petrila” va funcționa pe un alt amplasament, iar modificarea este una temporară.

Astfel, schimbarea a intervenit începând cu data de 20 aprilie 2022, iar stația corespunzătoare liniilor cu indicativele 204, 304, 436 și N117, aflată pe Șoseaua București-Târgoviște, pe sensul de mers spre periferie, va funcționa temporar pe un amplasament nou, la o distanță de aproximativ 45 de metri spre Șoseaua Odăii. Motivul: se execută lucrări de construire a unui imobil pe Șoseaua București-Târgoviște.

2. Autobuzele liniei cu indicativul 381 vor opri și în stația „Piața Romană”, aflată pe Bulevardul Lascăr Catargiu. Schimbarea a intervenit începând cu data de 19 aprilie 2022 – astfel, autobuzele 381 vor efectua opriri și în stația „Piața Romană”, situată pe Bulevardul Lascăr Catargiu, pe sensul de mers spre Piața Reșița, pentru crearea unor conexiuni suplimentare de transport cu liniile 79 și 86.

3. Începând cu data de 16 aprilie 2022, autobuzele liniilor cu indicativele 182 și 282 circulă pe trasee separate între Calea Dorobanți și intersecția Bulevardul Lacul Tei/ Strada Teiul Doamnei. TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov) a decis să ia această măsură pentru a optimiza transportul public de călători, dar și pentru a oferi conexiuni noi către diferite puncte de interes ale Bucureștiului.

Cookies