STB reamplasează temporar stațiile de autobuz „Cimitirul Militari”, de pe Bd. Uverturii. Motivul: Lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă

14 mart. 2023
797 Afișari
STB reamplasează temporar stațiile de autobuz „Cimitirul Militari”, de pe Bd. Uverturii. Motivul: Lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă
STB reamplasează temporar stațiile de autobuz „Cimitirul Militari”, de pe Bd. Uverturii. Motivul: Lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București- STB SA

Stațiile „Cimitirul Militari” vor funcționa pe alte amplasamente, începând de marți, 15 martie 2023.

Stațiile de autobuz sunt situate pe Bulevardul Uverturii.

Liniile de mers din acea zonă, care vor fi reamplasate temporar sunt 106, 178 și 434. Motivul pentru care circulația va funcționa pe alte amplasamente este executarea unor lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă de pe Bulevardul Uverturii.

Anunțul a fost făcut de către Societatea de Transport București- STB, într-un comunicat oficial:

Începând de marți, 15.03.2023, de laora 10:00, staţiile de autobuz „Cimitirul Militari”, situate pe Bd. Uverturii, pe ambele sensuri de mers ale liniilor 106, 178 și 434, vor fi reamplasate temporar, pentru a permite executarea unor lucrări la reţeaua publică de alimentare cu apă de pe Bd. Uverturii.

Astfel, stația „Cimitirul Militari” de pesensul spre centru va funcționa la o distanță de aproximativ 30 de metri spre Bd. Iuliu Maniu, iar cea de pe sensul spre periferie va funcționa la o distanță de aproximativ 60 de metri spre Str. Apusului.”

Stația „Matei Voievod” revine pe amplasamentul inițial

STB a anunțat într-un comunicat că stația de troileibuz „Matei Voievod” a revenit luni, 13.03.2023, pe amplasamentul inițial.

Stația situată pe Strada Popa Nan, pe sensul de mers spre Foișorul de Foc, este aferentă liniilor 70 și 79.

Motivul revenirii pe amplasamentul inițial este finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de distribuție a gazelor naturale de pe Strada Popa Nan.

Circulație rutieră, restricționată pe Șoseaua Colentina

În vederea desfășurării lucrărilor de construcție ale pasajului suprateran Doamna Ghica, circulația rutieră pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șoseaua Colentina va fi restricționată, pe sensul de mers spre Pasajul Colentina.

Traficul va fi redirecționat pe spațiul carosabil în zona intersecției cu Strada Doamna Ghica.

Data de la care se aplică această restricție este 13.03.2023, conform spuselor STB.

Pe sensul de mers spre „Pasaj Colentina”, liniile autobuzelor care vor circula pe carosabil sunt:

  • 182
  • 282
  • 382
  • 621
  • 667
  • N103
  • N108

Te-ar putea interesa și:

Cookies