STB reamplasează temporar stația „Drumul Cooperativei”. Modificarea se aplică de vineri

11 aug. 2022
2428 Afișari
STB reamplasează temporar stația „Drumul Cooperativei”. Modificarea se aplică de vineri
STB reamplasează temporar stația „Drumul Cooperativei”. Modificarea se aplică de vineri. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Pentru a permite finalizarea unor lucrări din zonă, STB anunță că stația „Drumul Cooperativei” va fi reamplasată temporar. Schimbarea intervine începând de vineri, 12 august.

STB: Stația „Drumul Cooperativei”, reamplasată temporar

Stația de autobuz „Drumul Cooperativei” va fi reamplasată temporar începând de vineri, 12 august 2022. Situată pe Prelungirea Ghencea, pe sensul de mers spre Strada Valea Oltului, aceasta corespunde liniilor 122, 322, 385, 422, 423, 425 și N101.

Începând de vineri, stația va fi reamplasată la o distanță de aproximativ 33 de metri înainte de intersecția cu Strada Valea lui Mihai, pentru a permite finalizarea lucrărilor edilitare din zonă. Modificarea este temporară, anunță Societatea de Transport București într-un comunicat.

Alte anunțuri

STB anunță că termenul de finalizare pentru lucrările de modernizare a peroanelor din stațiile „Orșova” a fost prelungit. Astfel că, tramvaiele 41 vor circula și după data de 10 august 2022 fără să efectueze opriri în aceste stații. Opririle în stație vor fi reluate în momentul în care vor fi create toate condițiile necesare.

„Călătorii pot utiliza cea mai apropiată stație a liniei 41, „Bd. Uverturii”, situată pe ambele sensuri pe Șos. Virtuții, la intersecția cu Bd. Uverturii (înainte de intrarea în pasajul rutier Lujerului), sau autobuzele liniei 178, care funcționează pe traseu comun cu cel al liniei 41 (pe tronsonul cuprins între Calea Crângași/Str. Ceahlăul și Str. Virtuții/Bd. Uverturii) și efectuează opriri în stațiile de autobuz „Orșova”, situate pe ambele sensuri pe Șos. Virtuții, în zona stațiilor de tramvai suspendate”, transmite STB.

Cookies