STB reamplasează două stații de pe traseul liniei 223

14 iun. 2021
399 Afișari
STB reamplasează două stații de pe traseul liniei 223

STB reamplasează două stații de pe traseul liniei 223, începând de luni, 14 iunie 2021, de la ora 09:00. Astfel, acestea vor funcționa pe amplasamente noi.

Începând de luni, 14.06.2021, de la ora 09:00, două stații de pe traseul liniei de autobuz 223 vor funcționa pe amplasamente noi, potrivit unui comunicat STB.

STB reamplasează două stații de pe traseul liniei 223

Societatea de Transport București informează călătorii cu privire la stațiile reamplasate de pe traseul liniei de autobuz 223, astfel:

  • Stația „Cartier Rezidențial Splaiul Unirii”, situată pe Splaiul Unirii, pe sensul spre Șoseaua de Centură, va fi reamplasată la o distanță de aproximativ 25 de metri față de poziția actuală (spre Șoseaua Vitan-Bârzești).
  • Stația „Nicolae Teclu”, situată pe Splaiul Unirii, pe sensul spre Șoseaua Vitan-Bârzești, va fi reamplasată la o distanță de aproximativ 50 de metri față de poziția actuală (spre Șoseaua de Centură).

„Astfel, stația „Cartier Rezidențial Splaiul Unirii”, situată pe Splaiul Unirii, pe sensul spre Șoseaua de Centură, va fi reamplasată la o distanță de aproximativ 25 de metri față de poziția actuală (spre Șoseaua Vitan-Bârzești).

Stația „Nicolae Teclu”, situată pe Splaiul Unirii, pe sensul spre Șoseaua Vitan-Bârzești, va fi reamplasată la o distanță de aproximativ 50 de metri față de poziția actuală (spre Șoseaua de Centură).”, potrivit STB.

Cookies