STB organizează o tombolă pentru „Vinerea Verde”. Bucureștenii pot câștiga o plimbare gratuită cu bicicleta, dar trebuie să se înscrie până mâine

18 sept. 2023
1361 afișări
STB organizează o tombolă pentru „Vinerea Verde”. Bucureștenii pot câștiga o plimbare gratuită cu bicicleta, dar trebuie să se înscrie până mâine
STB organizează o tombolă pentru „Vinerea Verde”. Bucureștenii pot câștiga o plimbare gratuită cu bicicleta, dar trebuie să se înscrie până mâine. Sursa foto: Facebook/ I'Velo

Cu ocazia evenimentului „Vinerea Verde”, Societatea de Transport București (STB) organizează o tombolă pentru bucureșteni.

Bucureștenii pot câștiga o plimbare gratuită cu bicicleta

Cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității, desfășurată la nivel european în perioada 16-22 septembrie 2023, Societatea de Transport București (STB) se alătură acestei campanii și organizează o serie de activități pentru călători.

De data aceasta, STB îi invită pe oameni la „Vinerea Verde” și le dă ocazia să câștige o plimbare gratuită cu bicicleta. Astfel, organizează o tombolă.

Persoanele interesate se pot înscrie în concurs numai dacă dețin abonamente metropolitane lunare, trimestriale sau anuale.

Câștigătorii vor putea să se plimbe, în mod gratuit, cu bicicleta, de Vinerea Verde, pe data de 22 septembrie, în intervalul orar 11:30 – 19:30.

Înscrierile se fac în perioada 18 – 19 septembrie, pe site-ul STB S.A.

Toți deținătorii de abonamente metropolitane lunare, trimestriale, anuale, sunt invitați să se înscrie la concurs în zilele de 18 și 19 septembrie pe site-ul STB S.A., pentru a avea șansa de a câștiga o plimbare gratuită cu bicicleta, în Vinerea Verde din 22 septembrie, între orele 11:30 – 19:30”, a transmis STB.

Câștigătorii pot prelua bicicletele de la centrul de închirieri I’Velo din Parcul Tineretului (intrarea Șincai).

Când vor avea loc extragerile

Extragerile concursului vor avea loc miercuri, pe data de 20 septembrie, prin aplicația Random.org. Tot atunci vor fi anunțați și cei 15 câștigători, atât pe site-ul STB, cât și pe celelalte conturi de social-media ale Societății.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Acțiunile organizate în cadrul Săptămânii Europene a mobilității au în vedere sensibilizarea populației în ceea ce privește protejarea mediului prin reducerea consumului de energie și scăderea emisiilor de noxe, utilizând transportul public, alte mijloace alternative de deplasare și chiar mersul pe jos”, a mai precizat STB.

STB Vinerea Verde
STB Vinerea Verde. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București

Te-ar putea interesa și:

Cookies