ARHIVA B365

STB neagă posibilitatea ca accidentul de luni să fi fost cauzat de defecţiuni la sistemul de frânare

Potrivit reprezentanţilor STB, luni, în jurul orei 11.30, pe Şoseaua Orhideelor s-a produs un accident pe linia autobuzului 163, soldat cu patru persoane accidentate.

„După primele verificări, STB SA neagă posibilitatea ca evenimentul rutier provocat de autobuzul care a lovit patru autoturisme să fi fost provocat de disfuncţii ale sistemului de frânare sau din alte cauze tehnice”, arată STB.

Conform sursei citate, autobuzul a fost sigilat criminalistic şi transportat într-o autobază a STB SA, unde, marţi, va fi verificat din punct de vedere tehnic de o comisie de specialişti.

„Din primele informaţii, STB SA suspectează faptul că şoferului i s-ar fi facut rău la volan, el fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale”, mai spun reprezentanţii societăţii de transport.

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), în care nu se aflau pasageri, a lovit mai multe autoturisme şi s-a oprit apoi într-un boc de pe Şoseaua Orhideelor din Capitală. Primele informaţii indicau că autobuzul ar fi avut o defecţiune la sistemul de frânare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button