STB: Modificare de traseu pentru linia 136. Când, cât durează și pe unde sunt deviate autobuzele

31 aug. 2022
559 Afișari
STB: Modificare de traseu pentru linia 136. Când, cât durează și pe unde sunt deviate autobuzele
Modificare de traseu pentru linia STB 136 | Sursa foto: STB

Societatea de Transport București (STB) anunță că mâine (joi,  01.09.2022), între orele 08:30 – 11:30, circulația rutieră va fi restricționată în București, pe Bulevardul Libertății, pe tronsonul cuprins ȋntre Bulevardul  Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie (pe sensul de mers spre Piața Regina Maria) și pe tronsonul cuprins ȋntre breteaua Parchetului de pe lȃngă Înalta Curte de Casație și Justiție și breteaua Ministerului Finanțelor (pe sensul de mers spre Splaiul Independenței).

STB mai spune că măsura este luată pentru a permite desfăşurarea unei ceremonii militare dedicate marcării a 145 ani de la momentul cȃnd primul evreu a devenit ofițer în Armata României.

Având în vedere această măsură, în perioada mai sus menționată, STB SA va modifica traseul liniei de autobuz 136. Astfel, autobuzele liniei 136 vor circula pe traseul de bază între terminalul „C.E.T. Vest Militari” şi intersecţia Calea 13 Septembrie/ Str. Izvor, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Izvor, Bd. B. P. Hașdeu, Splaiul Independenței, cu întoarcere pe Bd. Libertății, Bd. Națiunile Unite, Str. Izvor, Calea 13 Septembrie, după care vor urma traseul de bază.

Pentru același eveniment, începând cu data de 31 august a.c., ora 22.00 şi până la încheierea evenimentului, respectiv 01 septembrie a.c., ora 13.00, se va rezerva parcarea din Piața Constituției pentru amenajarea zonei.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies