STB: Linia metropolitană 425 funcționează pe un traseu modificat. Schimbarea este temporară și se aplică de azi

23 feb. 2023
2252 Afișari
STB: Linia metropolitană 425 funcționează pe un traseu modificat. Schimbarea este temporară și se aplică de azi
STB: Linia metropolitană 425 funcționează pe un traseu modificat. Schimbarea este temporară și se aplică de azi. Sursa foto: Facebook/ STB/ Victor Silaghi

STB anunță că, începând de joi, 23 februarie, linia metropolitană 425 funcționează pe un traseu modificat, temporar. Motivul: se realizează lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă și de canalizare.

Linia metropolitană 425 funcționează pe un traseu modificat, anunță STB

Începând de joi, 23.02.2023, autobuzele 425 vor circula pe un traseu modificat de la intersecţia Șoseaua Ordoreanu (DC 125)/Strada Unirii, pe Șoseaua Ordoreanu până la intersecția acesteia cu Strada Digului, pentru a permite executarea unor lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă și de canalizare de pe străzile Unirii și Tudor Vladimirescu din localitatea Ordoreanu, anunță STB într-un comunicat de presă.

Astfel, pe sensul spre capătul de linie „Ghencea”, linia metropolitană 425 va funcționa pe traseul următor: capăt de linie „Ordoreanu”, DC 125 (Șos. Ordoreanu), DJ 401A, Clinceni, (Str. Principală, Str. Răsăritului, Str. Sabarului, Str. Ciocârliei), Olteni, DC 122 (Sat Olteni – Str. Ciorogârlei, Str. Puțul Olteni), DJ 602, Domnești, (Șos. Tudor Vladimirescu), Prelungirea Ghencea, Bd. Ghencea, capăt de linie „Ghencea”.

Pe sensul spre capătul de linie „Ordoreanu”, autobuzele liniei 425 vor circula pe traseul următor: capăt de linie „Ghencea”, Bd. Ghencea, Prelungirea Ghencea, DJ 602, Domnești, (Șos. Tudor Vladimirescu), Olteni, DC 122 (Sat Olteni – Str. Puțul Olteni, Str. Ciorogârlei), DJ 401A, Clinceni, (Str. Ciocârliei, Str. Sabarului, Str. Răsăritului, Str. Principală), DC 125, Ordoreanu, (Şos. Ordoreanu), capăt de linie „Ordoreanu”.

3 stații sunt reamplasate

În tot acest timp în care se vor executa lucrările menționate mai sus, stațiile de autobuz „Biserica” (aflată pe Str. Bisericii) și „Tudor Vladimirescu” (aflată pe Str. T. Vladimirescu), de pe sensul de mers spre capătul de linie „Ordoreanu”, dar și stația capăt de linie „Ordoreanu”, vor fi reamplasate pe Șos. Ordoreanu (DC 125), în felul următor:

  • stația „Biserica” va fi reamplasată după intersecția cu Strada Unirii;
  • stația „Tudor Vladimirescu” va fi reamplasată înainte de intersecția cu Strada Tudor Vladimirescu;
  • stația „Ordoreanu” (urcare/coborâre) va fi reamplasată la intersecția cu Strada Digului.

Te-ar mai putea interesa și: „Legitimați-vă, amendă!” Validatoare STB care nu funcționează + controlori care flutură o legitimație pe care n-apuci s-o citești – două mari frustrări ale călătorilor

Cookies