STB: Linia de tramvai 21 revine pe traseul de bază. Totodată, linia navetă de autobuz 621 va fi suspendată

22 mart. 2023
4966 Afișari
STB: Linia de tramvai 21 revine pe traseul de bază. Totodată, linia navetă de autobuz 621 va fi suspendată
STB: Linia de tramvai 21 revine pe traseul de bază. Totodată, linia navetă de autobuz 621 va fi suspendată. Sursa foto: Facebook/ STB

Societatea de Transport București (STB) anunță că, începând cu data de 1 aprilie, linia de tramvai 21 revine pe traseul de bază. Circulația tramvaielor va fi reluată în intersecția Șos. Colentina/ Șos. Doamna Ghica.

Linia de tramvai 21 revine pe traseul de bază, anunță STB

De la 1 aprilie, linia 21 revine pe traseul de bază, anunță STB într-un comunicat de presă.

Începând de sâmbătă, 1 aprilie 2023, tramvaiele 21 vor reveni pe traseul lor de bază, cuprins între capătul de linie „Piaţa Sf. Gheorghe” și capătul de linie „Pasaj Colentina”.

Societatea de Transport București anunță că se îndeplinesc condițiile necesare pentru reluarea circulaţiei tramvaielor în intersecția Șoseaua Colentina/Strada Doamna Ghica.

Tot de la aceeași dată, 01.04.2023, linia 621 a autobuzelor-navetă, care a asigurat preluarea fluxurilor de călători pe Șoseaua Colentina, pe porțiunea de drum cuprinsă între rondul „Bucur Obor” și „Pasaj Colentina”, pe durata modificării traseului tramvaielor 21, va fi suspendată.

Amintim că, linia de tramvai 21 a fost deviată începând cu data de 11 noiembrie 2022, pe mare parte din Șoseaua Colentina, iar traficul rutier s-a desfășurat pe linia de tramvai în zona Pasajului Doamna Ghica. Pe porțiunea care a rămas neacoperită din Șoseaua Colentina, în locul tramvaielor 21, călătorii au fost preluați de linia 621, de la Bucur Obor și a circulat pe linia de tramvai până la Pasajul Colentina (vechiul capăt al tramvaielor).

Alte noutăți

Începând de joi, 16 martie 2023, stația de tramvai „Cașin” a redevenit funcțională. STB a anunțat că tramvaiele 41 efectuează opriri și în această stație, aflată pe Bd. Mărăști, pe sensul de mers spre capătul de linie „Ghencea”. Peronul aferent stației a fost modernizat.

Începând cu data de 13 martie 2023, stația de troleibuz „Matei Voievod”, ce corespunde liniilor 70 și 79, aflată pe Strada Popa Nan, pe sensul de mers spre Foișorul de Foc, funcționează pe amplasamentul de bază, ca urmare a finalizării lucrărilor de reabilitare a rețelei de distribuție a gazelor naturale de pe Strada Popa Nan.

Cookies