STB le transmite bucureștenilor programul de 1 Mai. Cum vor circula mijloacele de transport în comun de Ziua Muncii

27 apr. 2023
355 Afișari
STB le transmite bucureștenilor programul de 1 Mai. Cum vor circula mijloacele de transport în comun de Ziua Muncii
STB le transmite bucureștenilor programul de 1 Mai. Cum vor circula mijloacele de transport în comun de Ziua Muncii | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societate de Transport București (STB) a anunțat care va fi programul pe care îl vor avea tramvaiele, autobuzele și troleibuzele din Capitală în data de 1 mai. Transportul public va circula conform unui program special de „Ziua Muncii”.

Cum circula mijloacele de transport ale STB pe 1 mai

Astăzi, 1mai, românii sărbătoresc „Ziua Internațională a Muncii”. Mare parte dintre oameni sunt liberi, iar dacă nu pleacă din București se vor plimba prin oraș.

Astfel că, Societate de Transport București le-a transmis călătorilor cum vor circula mijloacele de transport în comun de suprafață luni, 1 mai 2023.

De „Ziua Internațională a Muncii”, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcționa conform programului unei zile de duminică, transmite STB.

De asemenea, la toate sediile societății, precum și pe vehiculele de transport public ce fac parte din flota STB, va fi arborat drapelul național.

Persoanele interesate, pot consulta programul de circulație pentru fiecare linie în parte accesând ACEST link.

Linia de noapte N106 vor avea un traseu modificat temporar

Devierea temporară a traseului autobuzului de noapte N106 se datorează lucrărilor ce au loc la Pasajul Europa Unită (intersecția dintre Strada Turnu Măgurele/Bd. Alexandru Obregia/Bd. Metalurgiei).

Astfel că, în noapte de joi spre vineri, 27/28 aprilie 2023, între orele 23:30-05:00 circulația autobuzelor va fi restricționată în zona respectivă. Din acest motiv, autobuzele liniei N106 vor circula pe un traseu deviat pe sensul spre capătul de linie „Piața Unirii 2”.

De la capătul de linie „Turnu Măgurele” autobuzele N106 vor circula pe:

  • Bulevardul Alexandru Obregia, Strada Emil Racoviță, Strada Turnu Măgurele, după care vor reveni pe traseul actual.

Pe sensul opus, circulația autobuzelor N106 nu va fi afectată.

De asemenea, STB a informat că autobuzele nu vor mai opri în stațiile „Bd. Alexandru Obregia” și „Ciceu”.

Cookies