STB lansează campania „Călătorii apreciază”. Amenzi de până la 1000 de lei pentru persoanele care nu păstrează curățenia

15 oct. 2021
476 Afișari
STB lansează campania
STB lansează campania "Călătorii apreciază". Amenzi de până la 1000 de lei pentru persoanele care nu păstrează curățenia. Sursă foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București anunță că intensifică acțiunile de igienizare și dezinfectare pentru mijloacele de transport în comun și lansează campania ”Călătorii apreciază”. Începând cu luna octombrie, persoanele care nu păstrează curățenia pot plăti amenzi de până la 1000 de lei, spune STB.

STB lansează campania „Călătorii apreciază”. Amenzi de până la 1000 de lei pentru persoanele care nu păstrează curățenia în mijloacele de transport în comun, potrivit informațiilor transmise de Societatea de Transport București.

STB lansează campania „Călătorii apreciază”

Rata de infectare din Capitală este în continuă creștere, iar în luna octombrie, STB anunță că intensifică acțiunile de igienizare și dezinfectare a mijloacelor de transport în comun (a parcului circulant) și transmite că lansează campania „Călătorii apreciază”.

Societate de Transport București este conștientă că fiecare persoană merită să se bucure de mijloace de transport în comun civilizate, igienizate, dar mai ales curate. În fiecare zi, 150 de angajați sunt implicați în acțiunile de spălare și dezinfectare ale mijloacelor de transport. Se folosesc circa 5000 de litri de detergent pentru tot parcul circulant, iar curățenia se păstrează, din păcate, doar un interval foarte scăzut de timp (aproximativ 5 ore din momentul în care se iese în traseu).

Recomandăm și: STB, amendată drastic în ultima lună! Nereguli majore găsite în serviciul de transport public din București. Ce au descoperit autoritățile

Călătorii au tot sesizat persoanele care nu respectă curățenia în mijloacele de transport în comun. Acest lucru afectează în mod direct condițiile de deplasare. Societatea de Transport București a ținut să le mulțumească persoanelor care dau dovadă de respect și care păstrează curățenia în vehicule.

Sursă foto: Facebook/ Societatea de Transport București – STB SA

Amenzi de până la 1000 de lei pentru persoanele care nu păstrează curățenia

„Este un semn de responsabilitate civică să ajuți la întreținerea unui bun comun”, transmite STB.

De asemenea, STB dă startul unei campanii ample de conștientizare și informare a călătorilor din București în ceea ce privește regulile de conduită civică în mijloacele de transport în comun.

Recomandăm și: STB crește numărul de curse pentru zeci de linii de transport în comun din București și Ilfov. Nicușor Dan a ținut să se afle de la el

Începând cu luna octombrie, STB colaborează cu Poliția Locală a Municipiului București și Jandarmeria Română, iar călătorii care sunt surprinși că vandalizează și murdăresc mijloacele de transport în comun vor fi amendați cu sume cuprinse între 100 și 1000 lei, potrivit Regulamentului serviciului comunitar de transport public local de călători în regiunea București – Ilfov.

„Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne ajutați să păstrăm curățenia de-a lungul rutelor.”, transmite STB.

Cookies