STB introduce plata cu cardul la toate ghișeele din București. „Prin acest demers oferim călătorilor confort și siguranță”

06 mai 2022
2423 Afișari
STB introduce plata cu cardul la toate ghișeele din București. „Prin acest demers oferim călătorilor confort și siguranță”
STB introduce plata cu cardul la toate ghișeele din București. „Prin acest demers oferim călătorilor confort și siguranță” | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societate de Transport București (STB) a anunțat că începând de astăzi, 6 mai 2022, va introduce plata cu cardul la toate ghișeele de vânzare a titlurilor de călătorie.

STB introduce plata cu cardul la toate ghișeele din București

STB a anunțat astăzi, 6 mai 2022, că pentru o mai mare accesibilitate, toate centrele de vânzare a biletelor din București vor fi transformate în puncte cu funcționalități complete.

Vor fi făcute modificări tehnice și informatice, iar fiecare centru va fi dotat cu POS pentru a se putea efectua plăți cu cardul bancar.

Directorul General STB, Adrian Criț, a declarat:

Prin acest demers oferim utilizatorilor STB SA confort și siguranță la plata titlurilor de călătorie cu cardul bancar, precum și un acces facil la achiziționarea acestora prin integrarea tuturor funcționalităților în întreaga rețea de comercializare a societății.

Procesele de modernizare și digitalizare ale societății fac parte din direcțiile strategice de dezvoltare STB SA , toate eforturile fiind menite să crească calitatea serviciilor oferite călătorilor, precum și îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați.

De asemenea, începând de astăzi, toate centrele de vânzare ale STB vor emite orice tip de abonament, inclusiv cele cu reduceri sau gratuități.

Elevii, studenții și pensionarii vor putea cumpăra sau prelungi valabilitatea abonamentelor de transport public la oricare dintre centrele de vânzare STB din București.

Două linii de autobuz vor întoarce, temporar, la un alt capăt de linie

Autobuzele liniilor 138 și 221 vor întoarce, temporar, la capătul de linie „Ghencea”, în loc de capătul de linie „Dedeman Ghencea”. Informația a fost transmisă de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Modificarea va intra în vigoare de sâmbătă, 7 mai 2022, și se va menține până la momentul la care șoseaua către capătul de linie „Dedeman Ghencea” va îndeplini condițiile necesare transportului de persoane.

Decizia de a crea capătul de linie de la Dedeman Ghencea a fost luată în data de 18 septembrie 2021. Tot atunci au fost remodelate si liniile 138 și 221, ce străbat cartierele Militari și Drumul Taberei.

Cookies