STB introduce o linie specială. Suporterii FCSB și FC U Craiova vor avea transportul către stadion asigurat

06 feb. 2022
1458 Afișari
STB introduce o linie specială. Suporterii FCSB și FC U Craiova vor avea transportul către stadion asigurat
STB introduce o linie specială. Suporterii FCSB și FC U Craiova vor avea transportul către stadion asigurat | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București a anunțat sâmbătă, 5 februarie că va fi creată o linie specială pentru a transporta suporterii la meciul dintre FCSB și FC U Craiova.

Linie specială STB pentru suporteri

Cu ocazia desfășurării meciului de fotbal de duminică, 6 februarie, dintre FCSB și FC U Craiova 1948 Societatea de Transport București va crea o linie specială. Aceasta va fi pusă la dispoziția suporterilor pentru transport. Linia specială 686 va circula pe traseul cuprins între Gara de Nord și stadion, începând cu ora 18:00.

Astfel, STB SA va pune la dispoziția suporterilor transportul către stadion, precum și transportul acestora după terminarea evenimentului, în condiții de siguranță.

Două stații STB de autobuz vor fi redenumite

Societatea a anunțat pe data de 2 februarie că două stații de autobuz vor fi redenumite. Este vorba despre stația „Editura Aramis” și stația „Sere”. Această decizie a intrat în vigoare începând din data de 4 februarie, vineri.

Prin aceste stații trec în ambele sensuri pe Bulevardul Metalurgiei, pe porțiunea de drum cuprinsă între Drumul Gilăului și Drumul Binelui, liniile cu următoarele indicative:

  • 125
  • 141
  • 220
  • 232
  • 241
  • 312
  • 313
  • N105

Conform informațiilor oficiale ce au fost oferite de Societate de Transport București, noile denumiri alea acestor două stații vor fi „Bulevardul Metalurgiei 29” și „Drumul Binelui”.

De asemenea, vă amintim și că STB a anunțat digitalizarea procesului de plată al călătoriilor cu transportul public de suprafață. Până acum plata cu cardul era posibilă doar pentru autobuzele Otokar sau Mercedes Hibrid. Procedura de achiziție a acestui serviciu a fost demarată la finalul anului trecut. Cetățenii vor putea achita prețul unei călătorii chiar dacă nu au un card de transport STB pe toate mijloacele de transport în comun (tramvai, troleibuz și autobuzele mai vechi)

Termenul de implementare al acestui serviciul de plată cu cardul este de 180 de zile. Acesta este condiționat de situația pandemică la nivel global care a afectat piața componentelor electronice.

 

 

Cookies