STB înființează linia 322. Ce traseu va avea autobuzul | Modificarea se aplică de luni

24 dec. 2021
7464 Afișari
STB înființează linia 322. Ce traseu va avea autobuzul | Modificarea se aplică de luni
STB înființează linia 322. Ce traseu va avea autobuzul | Modificarea se aplică de luni. Sursă foto: PMB

Linia de autobuz cu indicativul 322 va funcționa pe Prelungirea Ghencea. Bucureștenii se pot folosi de autobuz începând cu data de 27 decembrie 2021.

STB înființează linia 322. Ce traseu va avea autobuzul | Modificarea se aplică de luni, potrivit informațiilor oficiale transmise de Societatea de Transport București.

STB înființează linia 322

STB anunță că începând de luni, 27 decembrie 2021, înființează linia 322. Autobuzul va circula pe Prelungirea Ghencea, între capătul de linie „Cartier Rezidențial Dimri” și capătul de linie „Parcul Drumul Taberei.

Astfel, va fi îmbunătățit serviciul de transport public în zona Prelungirea Ghencea din București pentru călătorii care locuiesc în noile ansambluri rezidențiale construite de-a lungul acestei artere.

Ce traseu va avea autobuzul

Autobuzele cu indicativul 322 vor circula pe următorul traseu:

  • pe sensul de mers spre capătul de linie „Parcul Drumul Taberei”: capătul de linie „Cartier Rezidențial Dimri”, Prelungirea Ghencea, Strada Râul Doamnei, Drumul Taberei (partea de sud), Strada Brașov, iar autobuzele 322 vor întoarce în stația „Parcul Drumul Taberei”;
  • pe sensul de mers spre capătul de linie „Cartier Rezidențial Dimri”: capătul de linie „Parcul Drumul Taberei”, Strada Brașov, Prelungirea Ghencea.

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat prin intermediul unui comunicat transmis de PMB că linia cu indicativul 322 face legătura atât cu metroul din Drumul Taberei, la stația „Râul Doamnei”, cât și cu alte mijloace de transport în comun ale STB: tramvaiul cu indicativul 41, troleibuzele cu indicativele 69, 90 și 93 și autobuzele cu indicativele 105, 122, 138, 168, 221 și 368.

Amintim că, tot începând de luni, 27 decembrie 2021, linia 781 va fi desființată, iar în locul ei apare linia 487. Autobuzele cu indicativul 487 vor circula între capetele de linie „ELI-NP Măgurele” și „Bulevardul Vasile Milea”. Traseul este următorul:

  • pe sensul de mers spre capătul de linie „Bulevardul Vasile Milea”: capătul de linie „ELI-NP Măgurele”, Strada Reactorului, Strada Atomiștilor, întoarcerea se face în rondul de la intersecția Strada Atomiștilor/Strada Aluniș, apoi pe Strada Atomiștilor, Șoseaua București-Măgurele, Strada Antiaeriană, Drumul Sării, Strada Nicolae Găină, Drumul Taberei, Bulevardul Vasile Milea, Bulevardul Timișoara;
  • pe sensul de mers spre capătul de linie „ELI-NP Măgurele”: capătul de linie „Bulevardul Vasile Milea”, Bulevardul Timișoara, Drumul Sării, Strada Antiaeriană, Șoseaua București-Măgurele, Strada Atomiștilor, întoarcerea se face în rondul de la intersecția Strada Atomiștilor/Strada Aluniș, apoi pe Strada Atomiștilor, Strada Reactorului.
Cookies