STB: În ziua de 15 august, tramvaiele, autobuzele și troleibuzele vor circula după un program de duminică

14 aug. 2022
5887 Afișari
STB: În ziua de 15 august, tramvaiele, autobuzele și troleibuzele vor circula după un program de duminică
STB: În ziua de 15 august, tramvaiele, autobuzele și troleibuzele vor circula după un program de duminică. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

STB anunță că, în ziua de 15 august, vehiculele vor circula după un program de weekend. Adormirea Maicii Domnului este prăznuită luni, iar această zi este inclusă pe lista liberelor legale de la stat.

STB: În ziua de 15 august, vehiculele vor circula după un program de duminică

Luni, 15 august 2022, cu ocazia prăznuirii Adormirii Maicii Domnului, toate liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ, anunță Societatea de Transport București.

Programul de circulație al tramvaielor, autobuzelor și troleibuzelor poate fi găsit AICI.

O linie de autobuz va funcționa pe un traseu modificat

STB a anunțat că, temporar, autobuzele 444 vor circula pe un traseu modificat în localitatea Ciolpani.

Această schimbare se aplică duminică și luni, 14 august 2022 și 15 august 2022, în intervalul orar 12:00 – 24:00, când traficul rutier va fi restricționat pe Strada Rozelor, Strada Drumul Piscului și Strada Școlii din localitatea Ciolpani.

Motivul: are loc târgul anual „Sf. Maria”.

Ținând cont de această măsură, în perioada menționată mai sus, autobuzele 444 vor circula pe un traseu modificat, între „Piața Presei‟ şi comuna Ciolpani.

Astfel, linia de autobuz 444 va funcționa pe traseul de bază de la capătul de linie „Piața Presei” până la intersecția DJ 181/ Strada Sf. Maria (din comuna Ciolpani), apoi autobuzele vor întoarce pe Strada Sf. Maria, Strada Mănăstirea Țigănești, DN1, după care își vor urma traseul de bază.

Cookies