STB face schimbări din cauza șantierului de la Pasajul Doamna Ghica. Mai multe autobuze vor circula pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina | UPDATE

26 ian. 2023
6428 Afișari
STB face schimbări din cauza șantierului de la Pasajul Doamna Ghica. Mai multe autobuze vor circula pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina | UPDATE
STB face schimbări din cauza șantierului de la Pasajul Doamna Ghica. Mai multe autobuze vor circula pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina. Sursa foto: Facebook/ STB

Începând de luni, 30 ianuarie, se vor institui noi restricții de circulație, ca urmare a necesității executării unor lucrări la Pasajul Doamna Ghica. Ținând cont de această măsură, STB anunță noi schimbări pentru mai multe linii de autobuz.

UPDATE: Schimbări au fost anunțate și de TPBI pentru alte linii de autobuz.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) anunță că, începând de luni, 30 ianuarie 2023, și autobuzele liniilor 409, 409B, 411, 412, 413, 417, 467, 468 vor circula pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina, pe sensul de ieșire din București, ca urmare a restricționării traficului rutier pe carosabil în zona intersecției Șos. Colentina/ Str. Doamna Ghica, pentru efectuarea unor lucrări la Pasajul Doamna Ghica.

Astfel, autobuzele liniilor 409, 409B, 411, 412, 413, 417, 467 și 468 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor pe Șos. Colentina, de la rondul Bucur Obor, până la „Pasaj Colentina”, iar autobuzele vor opri în stații la peroanele de tramvai. Pe sensul opus, circulația nu va fi modificată.

În total, conform informațiilor transmise de STB și TPBI, 15 linii de autobuz vor fi deviate pe linia de tramvai în zona Pasajului Doamna Ghica.

Schimbări STB pentru lucrările la Pasajul Doamna Ghica

Începând de luni, 30 ianuarie 2023, traficul rutier de pe Șos. Colentina (a doua și a treia bandă) va fi redirecționat pe șina de tramvai în zona intersecției acestei artere cu Strada Doamna Ghica, pe sensul de mers spre Bucur Obor – Pasaj Colentina, ca urmare a necesității executării unor lucrări la pasajul suprateran Doamna Ghica.

Astfel, ținând cont de această măsură, STB anunță că autobuzele liniilor 182, 282, 382, 621, 667, N103 și N108 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Colentina.

Mai multe autobuze vor circula pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina

Autobuzele liniei 182 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Institutul Oncologic”, pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina începând de la intersecția Str. Teiul Doamnei/Șos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecția cu Str. Doamna Ghica, în zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei 182 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei 282 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Șoseaua Fundeni”, pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina începând de la intersecția Str. Teiul Doamnei/Șos. Colentina, cu ieșire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecția cu Str. Doamna Ghica, în zona parcului Plumbuita. Pe sensul opus, circulația autobuzelor liniei 282 nu va fi modificată.

Autobuzele liniei 382 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Escalei”, de la intersecţia Șos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, în continuare pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina, cu ieșire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecția cu Str. Doamna Ghica, în zona parcului Plumbuita. Pe sensul opul, circulația autobuzelor liniei 382 nu va fi modificată.

Autobuzele liniei 621 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Pasaj Colentina”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Colentina, de la rondul Bucur Obor până la capătul de linie „Pasaj Colentina”. Pe sensul opus, circulația autobuzelor liniei 621 nu va fi modificată.

Autobuzele liniei 667 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Spitalul Fundeni”, de la intersecția Șos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, în continuare pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecția cu Str. Doamna Ghica, în zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei 667 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei de noapte N103 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Institutul Oncologic”, pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina începând de la intersecția Str. Teiul Doamnei/Șos. Colentina, cu ieșire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecția cu Str. Doamna Ghica, în zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei N103 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei de noapte N108 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Pasaj Colentina”, pe șina de tramvai de pe Șos. Colentina începând de la intersecția Șos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, cu ieșire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecția cu Str. Doamna Ghica, în zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei N108 nu va fi modificată pe sensul opus.

Cookies