STB face noi angajări. Ce posturi sunt puse la bătaie și până când se pot înscrie bucureștenii doritori

28 apr. 2023
5768 afișări
STB face noi angajări. Ce posturi sunt puse la bătaie și până când se pot înscrie bucureștenii doritori
STB face noi angajări. Ce posturi sunt puse la bătaie și până când se pot înscrie bucureștenii doritori. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București – STB SA face angajări pentru postul de Șef Atelier și Reparații din cadrul autobazelor și depourilor.

Când se fac înscrierile

STB a anunțat pe pagina de Facebook că este în căutare de Șef Atelier și Reparații din cadrul autobazelor și depourilor.

Rolul acestui post este de a asigura organizarea activității atelierului de întreținere și reparații prin alocarea eficientă a resursei umane și materiale.

Înscrierile se fac în perioada 02.05.2023, ora 07:00 – 15.05.2023, la secretariatul comisiei de concurs, în cadrul Biroului Resurse Umane Transport Electric, din Municipiul București, Calea Dudești, nr.184, sector 3 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Principalele activități ale Șefului de Atelier și Reparații vor fi următoarele:

  • Coordonează și asigură lucrările de întreţinere şi reparaţii a parcului de vehicule, planificând lucrările de remediere a tamponărilor, cu asigurarea avizării în circulaţie;
  •  Asigură executarea lucrărilor de întreţinere și reparații planificate pe baza normativelor, cât şi a celor de reparaţii curente şi accidentale;
  • Realizează analize periodice care au ca obiect atât volumul lucrărilor executate, calitatea acestora, încadrarea în consumurile normate de materiale şi piese de schimb, precum şi eficienţa economică a întregii activităţi;
  •  Comunică către managementul societății situațiile deosebite înregistrate în cadrul atelierului.

Nivelul de studii necesar este: Absolvent de studii superioare de lungă durată în domeniul tehnic absolvite cu diplomă de licență.

Experiența anterioară în funcție de coordonare constituie un avantaj.

Concursul se va desfășura în Municipiul București, Bd. Dinicu Golescu nr. 1, Sector 1.

STB a mai făcut angajări pentru 2 posturi vacante

În urmă cu aproximativ două săptămâni, STB a anunțat că își mărește echipa. Societatea de Transport București a căutat specialiști pentru ocuparea a două posturi vacante.

Cele două posturi vacante au fost:

  • Un post de conducere – Șef Serviciu în cadrul Serviciului de Monitorizare/Implementare Contract Delegare;
  • Un post de Inginer în cadrul Direcției Exploatare/ Direcției Mentenanță, Autobaze și Depouri.

Probele scrise pentru cele două concursuri au avut loc ieri, 27 aprilie, respectiv astăzi, 28 aprilie 2023. Rezultatele finale vor fi afișate pe 8 mai 2023, respectiv 10 mai 2023.

Te-ar putea interesa și:

Cookies