STB face angajări. Societatea de Transport București organizează concursuri pentru două posturi vacante

13 apr. 2023
6150 Afișari
STB face angajări. Societatea de Transport București organizează concursuri pentru două posturi vacante
STB face angajări. Societatea de Transport București organizează concursuri pentru două posturi vacante. Sursa foto: Facebook/ STB

STB anunță că își mărește echipa și face angajări. Societatea de Transport București caută specialiști pentru ocuparea a două posturi vacante. Probele scrise pentru cele două concursuri vor avea loc la sfârșitul lunii aprilie.

Angajări la STB

STB S.A. își mărește echipa! Societatea de Transport București caută specialiști pentru ocuparea a două posturi vacante, anunță viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, într-o postare pe Facebook.

Cele două posturi vacante:

  • Un post de conducere – Șef Serviciu în cadrul Serviciului de Monitorizare/Implementare Contract Delegare;
  • Un post de Inginer în cadrul Direcției Exploatare/ Direcției Mentenanță, Autobaze și Depouri.

Cele două concursuri au si probe scrise ce vor avea loc joi și vineri, 27 și 28 aprilie 2023. Rezultatele finale vor fi afișate pe 8 mai 2023, respectiv 10 mai 2023.

Despre înscrieri:

Cei interesați de aceste posturi trebuie să știe că înscrierile au loc în perioada 10 – 21 aprilie/10 – 24 aprilie 2023, la secretariatul comisiei de concurs, în cadrul Biroului Resurse Umane Infrastructură din București, aflat pe Bulevardul Dinicu Golescu, nr. 1, Sector 1 sau, online, pe adresa de e-mail [email protected].

Alte detalii:

Candidații care vor să ocupe postul de Șef Serviciu trebuie să știe că sunt necesare studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență și 2 ani de experiență în funcții de conducere, iar candidații care vor să ocupe postul de inginer trebuie să știe că sunt necesare studii superioare în domeniul tehnic.

Pentru fiecare probă de concurs nota minimă de admitere este „7”. Va fi declarat „ADMIS” candidatul care va obține nota cea mai mare, transmite Societatea de Transport București.

Mai multe informații despre organizarea concursului, documentele necesare pentru înscriere sau atribuțiile viitorilor angajați pe posturile de Șef de Serviciu și Inginer, pot fi găsite AICI.

STB face angajări în Capitală. Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu
STB face angajări în Capitală. Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu
Cookies