STB extinde programul de circulație pentru mai multe linii. Măsura este luată pentru a faciilita transportul la centrele de vaccinare

06 mai 2021
100 Afișari
STB extinde programul de circulație pentru mai multe linii. Măsura este luată pentru a faciilita transportul la centrele de vaccinare

STB extinde programul de circulație pentru mai multe linii. Circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368 a fost extinsă și noaptea, pentru a facilita transportul bucureștenilor la centrele de vaccinare și înapoi spre casă.

Nicuşor Dan a anunţat că STB extinde programul de circulație pentru mai multe linii în contextul în care, vineri de la ora 16.00 începe maratonul vaccinării în Bucureşti.

STB extinde programul de circulație pentru mai multe linii

 

„Peste exact 24 de ore, adică vineri la ora 16, începe maratonul vaccinării în Bucureşti. Prin colaborarea dintre Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davilla”, Primăria Capitalei şi ASSMB vor fi deschise non-stop 50 de puncte de vaccinare în două locaţii centrale din Capitală – Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. Oricine vrea să se vaccineze cu vaccinul anti-COVID-19 o poate face fără niciun fel de programare, începând de vineri la ora 16 şi până luni la ora 8. Împreună cu STB, am convenit să extindem şi noaptea circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368, pentru a facilita transportul bucureştenilor la centrele de vaccinare şi înapoi spre casă”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

 

Cookies