STB: Elevii din București încă mai au timp să se înscrie în concursul „YouthTB te premiază!”. Câștigătorii merg la întălnire cu Rudolf

15 dec. 2022
192 Afișari
STB: Elevii din București încă mai au timp să se înscrie în concursul „YouthTB te premiază!”. Câștigătorii merg la întălnire cu Rudolf
STB: Elevii din București încă mai au timp să se înscrie în concursul „YouthTB te premiază!”. Câștigătorii merg la întălnire cu Rudolf. Sursa foto: Captură/ STB

Elevii din București se pot înscrie până la data de 15 decembrie, ora 24:00, în concursul „YouthTB te premiază!”,organizat de STB. Norocoșii pot câștiga o întâlnire cu Rudolf, duminică, 18 decembrie 2022. Regulamentul concursului, mai jos.

STB organizează concursul „YouthTB te premiază!” pentru elevii din București

„Folosind aplicația YouthTB poți pătrunde în Țara lui Moș Crăciun călătorind direct în Laponia!”, anunță STB într-un comunicat de presă.

Societatea de Transport București, în parteneriat cu Teatrul Ion Creangă, oferă 30 de invitații la spectacolul „Alertă în Laponia” pentru elevii din București care folosesc aplicația YouthTB, cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani.

Concursul „YouthTB te premiază!” a început la data de 12 decembrie și se încheie joi, 15 decembrie, ora 24:00. Elevii din București care se înscriu până diseară la concursul organizat de STB pot câștiga o întâlnire cu Rudolf.

Spectacolul are loc duminică, 18 decembrie 2022, de la ora 15:00 la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă, aflat pe strada Biserica Amzei, nr. 21 – 23.

Participarea la tombolă este gratuită

Participarea în cadrul concursului este gratuită.

„Concursul este deschis participării tuturor elevilor, utilizatori ai aplicației YouthTB, înscriși la o unitate de învățământ acreditată/autorizată din București, cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani, care respectă termenii şi condiţiile prezentului Regulament”, explică sursa citată.

Tombola de extragere a câștigătorilor va avea loc vineri, 16 decembrie 2022, online, iar lista norocoșilor va fi publicată în secțiunea dedicată. Totodată, câștigătorii vor fi anunțati și prin mail.

„Câștigătorii vor intra în posesia premiului în baza unui document care atestă numele câștigătorului (carnetul de elev) și a e-mail-ului transmis de Organizator, prin prezentarea în ziua spectacolului la Teatrul Ion Creangă”, potrivit regulamentului.

  • Regulamentul integral al concursului poate fi accesat AICI.
  • Formularul de înscriere la tombolă poate fi accesat AICI.

„Înscrie-te la concurs în perioada 12-15.12.2022 și poți câștiga o întâlnire cu Rudolf în 18.12.2022!”, transmite STB.

Cookies