STB deviază temporar linia unui autobuz. Vineri sunt restricții de trafic impuse de Brigada Rutieră

07 apr. 2022
1575 afișări
STB deviază temporar linia unui autobuz. Vineri sunt restricții de trafic impuse de Brigada Rutieră
STB deviază temporar linia unui autobuz. Vineri sunt restricții de trafic impuse de Brigada Rutieră. Sursa foto: Facebook/ TPBI

Linia unui autobuz STB va fi deviată temporar, vineri – 8 aprilie, ca urmare a unor restricții de trafic impuse de Brigada Rutieră București, anunță TPBI.

STB deviază temporar linia unui autobuz

Linia autobuzului 330 va fi deviată temporar și va funcționa pe un traseu modificat în ziua de vineri, 8 aprilie 2022, începând cu ora 14:00.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov), linia autobuzului va fi deviată ca urmare a unor restricții de trafic impuse de Brigada Rutieră București, în zona stadionului „Arcul de Triumf”. Vineri se desfășoară meciul de fotbal dintre echipa feminină a României și echipa feminină a Elveției.

Vineri sunt restricții de trafic impuse de Brigada Rutieră

Astfel, TPBI anunță că, la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție, autobuzele liniei cu indicativul 330 vor circula pe traseul următor:

  • pe sensul de mers spre „Piața Presei”, pe traseul obișnuit până la Arcul de Triumf, apoi traseul se schimbă pe Bulevardul Regele Mihai I, rondul de la Piața Presei, Bulevardul Mărăști, până la capătul de linie „Piața Presei”.
  • sensul spre capătul de linie „Faur” rămâne neschimbat.

STB introduce un abonament pe 12 luni pentru elevi și studenți

Adrian Criț, directorul Societății de Transport București, a anunțat că va fi introdus un abonament STB pe 12 luni pentru elevi și studenți, pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să meargă în fiecare lună la ghișee.

În prezent, elevii au gratuitate și nu plătesc abonamentul pentru mijloacele de transport în comun din București, iar studenții plătesc jumătate din prețul abonamentului.

„În viitor, ca urmare a implicării municipalităţii şi a Ministerului Transporturilor vom implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi, astfel încât să nu fie nevoiţi să se prezinte în fiecare lună”, a declarat directorul STB, Adrian Criț, în cadrul videoconferinţei ZF Visa „Mobilitate urbană în era plăţilor digitale”, citat de Mediafax.

Cookies