STB deviază două linii de troleibuz și o linie de autobuz, joi, de la Arena Națională, ca urmare a meciului FCSB – Anderlecht

14 sept. 2022
2434 afișări
STB deviază două linii de troleibuz și o linie de autobuz, joi, de la Arena Națională, ca urmare a meciului FCSB – Anderlecht
STB deviază două linii de troleibuz și o linie de autobuz, joi, de la Arena Națională, ca urmare a meciului FCSB – Anderlecht. Sursa foto: Facebook/ Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov

Joi, pe stadionul Arena Națională, se desfășoară meciul FCSB – Anderlecht. Astfel că, STB deviază două linii de troleibuz și o linie de autobuz, începând cu ora 19:00, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

STB deviază două linii de troleibuz și o linie de autobuz, joi, de la Arena Națională

În ziua de joi, 15 septembrie 2022, începând cu ora 19:00, liniile 86, 90 și 143 nu vor mai întoarce la „Arena Națională”, datorită desfășurării meciului de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB și RSC Anderlecht.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) anunță că a luat această decizie ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bulevardul Pierre de Coubertin (între Strada Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”).

Ce trasee vor avea liniile deviate

Astfel, liniile de troleibuz cu indicativele 86 și 90 vor funcționa pe traseele obișnuite între capătul de linie „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” și intersecţia Strada Vatra Luminoasă/ Strada Tony Bulandra, apoi vor funcționa pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Strada Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

De asemenea, autobuzele cu indicativul 143 vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Bucur Obor” şi intersecţia Strada Baicului/ Şoseaua Pantelimon, apoi traseul autobuzelor se modifică pe Şoseaua Pantelimon, Bulevardul Ferdinand, Bulevardul Gării Obor, până la capătul de linie „Baicului” (capătul liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Strada Baicului, Strada Paharnicul Turturea, Strada Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.

Cookies