STB: Autobuzele liniei de noapte N106 vor circula, temporar, pe un traseu modificat spre „Piața Unirii 2”

26 apr. 2023
603 Afișari
STB: Autobuzele liniei de noapte N106 vor circula, temporar, pe un traseu modificat spre „Piața Unirii 2”
STB: Autobuzele liniei de noapte N106 vor circula, temporar, pe un traseu modificat spre „Piața Unirii 2”. Sursa foto: Forumul „Metrou Ușor”/ Facebook/ TPBI

STB anunță că autobuzele liniei de noapte N106 vor circula pe un traseu modificat spre capătul de linie „Piața Unirii 2”. Schimbarea este temporară: în nopțile de miercuri spre joi și joi spre vineri.

Autobuzele liniei de noapte N106 vor circula, temporar, pe un traseu modificat, anunță STB

Temporar, linia N106 va funcționa pe traseu modificat, pe strada Emil Racoviță, anunță STB într-un comunicat de presă.

Reprezentanții Societății de Transport București transmit că, în contextul desfășurării lucrărilor de construire a pasajului rutier suprateran de la intersecția Str. Turnu Măgurele/Bd. Alexandru Obregia/Bd. Metalurgiei, în nopţile de miercuri spre joi, 26/27.04.2023 și joi spre vineri, 27/28.04.2023, între orele 23:30 – 05:00, circulația autobuzelor va fi restricționată în această zonă, pentru a permite executarea unor lucrări la rețeaua de distribuție a gazelor naturale ce se vor realiza pe breteaua din vecinătatea magazinului Lidl, pe sensul de mers spre Str. Emil Racoviță.

Ținând cont de această măsură, în perioada menționată mai sus, autobuzele liniei de noapte N106 vor circula pe un traseu modificat pe sensul spre capătul de linie „Piața Unirii 2”.

Astfel, de la capătul de linie „Turnu Măgurele” autobuzele N106 vor circula pe Bulevardul Alexandru Obregia, Strada Emil Racoviță, Strada Turnu Măgurele, după care vor reveni pe traseul actual. Călătorii trebuie să știe că circulația autobuzelor N106 nu va fi modificată pe sensul opus.

Totodată, Societatea de Transport București transmite că autobuzele liniei de noapte N106 nu vor mai efectua opriri în două stații: „Bd. Alexandru Obregia” și „Ciceu”, ambele fiind amplasate pe Str. Turnu Măgurele, pe sensul spre Piața Unirii.

Cookies