STB: Autobuzele liniei 425 circulă pe un traseu modificat în localitatea Ordoreanu. Se efectuează lucrări la rețeaua de apă și canalizare

25 iul. 2023
500 afișări
STB: Autobuzele liniei 425 circulă pe un traseu modificat în localitatea Ordoreanu. Se efectuează lucrări la rețeaua de apă și canalizare
STB: Autobuzele liniei 425 circulă pe un traseu modificat în localitatea Ordoreanu. Se efectuează lucrări la rețeaua de apă și canalizare. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București

Autobuzele liniei 425 circulă pe un traseu modificat în localitatea Ordoreanu, începând de astăzi. Motivul este executarea unor lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă și de canalizare.

Care este noul traseu al liniei 425

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că autobuzele liniei 425 circulă pe un traseu modificat de la intersecția Șos. Ordoreanu/ Str. Unirii, pe Șos. Ordoreanu, până la terminalul „Ordoreanu”.

Această modificare are loc pentru a fi permisă efectuarea unor lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă și de canalizare de pe străzile Unirii și Tudor Vladimirescu din localitatea Ordoreanu.

Astfel, pe sensul spre „Ghencea”, autobuzele liniei 425 circulă pe următorul traseu:

  •  Terminal „Ordoreanu”, DC 125 (Şos. Ordoreanu), DJ 401A, Clinceni, (Str. Principală, Str. Răsăritului, Str. Sabarului, Str. Ciocârliei), Olteni, DC 122 (Sat Olteni – Str. Ciorogârlei, Str. Puţul Olteni), DJ 602, Domneşti, (Şos. Tudor Vladimirescu), Prelungirea Ghencea, Bd. Ghencea, terminal „Ghencea”.

De asemenea, pe sensul spre „Ordoreanu”, autobuzele linie 425 circulă pe traseul următor:

  •  Terminal „Ghencea”, Bd. Ghencea, Prelungirea Ghencea, DJ 602, Domneşti, (Şos. Tudor Vladimirescu), Olteni, DC 122 (Sat Olteni – Str. Puţul Olteni, Str. Ciorogârlei), DJ 401A, Clinceni, (Str. Ciocârliei, Str. Sabarului, Str. Răsăritului, Str. Principală), DC 125, Ordoreanu, (Şos. Ordoreanu), terminal „Ordoreanu”.

STB a mai transmis că în perioada executării lucrărilor, staţiile de autobuz „Biserica” (situată pe Str. Bisericii, pe sensul spre capătul de linie „Ordoreanu”) și „Tudor Vladimirescu” (situată pe Str. T. Vladimirescu, pe sensul spre capătul de linie „Ordoreanu”), precum și stația capăt de linie „Ordoreanu”, vor fi reamplasate pe Şos. Ordoreanu (DC 125), astfel:

  • staţia „Biserica” va funcționa după intersecţia cu Str. Unirii;
  • staţia „Tudor Vladimirescu” va funcționa ȋnainte de intersecţia cu Str. Tudor Vladimirescu;
  • staţia „Ordoreanu” (urcare/coborâre) va funcționa la intersecţia cu Str. Digului.

Te-ar putea interesa și:

Cookies