STB: Autobuzele liniei 361 vor funcționa pe un traseu modificat în weekend. Ziua Imnului Național și „Bucharest Pride 2023” aduc, sâmbătă, restricții de circulație

28 iul. 2023
339 Afișari
STB: Autobuzele liniei 361 vor funcționa pe un traseu modificat în weekend. Ziua Imnului Național și „Bucharest Pride 2023” aduc, sâmbătă, restricții de circulație
STB: Autobuzele liniei 361 vor funcționa pe un traseu modificat în weekend. Ziua Imnului Național și „Bucharest Pride 2023” aduc, sâmbătă, restricții de circulație. Sursa foto: Facebook/ STB

STB anunță schimbări pentru acest weekend: autobuzele liniei 361 vor funcționa pe un traseu modificat. Măsura a fost dispusă pentru că, sâmbătă, în București vor exista restricții de circulație pentru buna desfășurare a două evenimente: Ziua Imnului Național și „Bucharest Pride 2023”.

Autobuzele liniei 361 vor funcționa pe un traseu modificat în weekend, anunță STB

În Ziua Imnului Național, linia 361 va funcționa temporar pe traseu modificat, anunță STB într-un comunicat.

Sâmbătă, 29 iulie 2023, în intervalul orar 08:00-10:00, vor exista restricții de circulație pe Calea Victoriei, pe porțiunea de drum cuprinsă între Str. Ion Câmpineanu și Bd. Regina Elisabeta, cu ocazia ceremoniei dedicate Zilei Imnului Național al României.

Ținând cont de aceste restricții, STB a decis ca în perioada mai sus menționată, autobuzele linia 361 să circule pe un traseu modificat pe sensul de mers spre terminalul „Piața Unirii”:

  • autobuzele vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Complex Comercial Băneasa” și intersecția Calea Victoriei/Str. C.A. Rosetti, apoi traseul se modifică, pe Str. C.A. Rosetti, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii. Circulația autobuzelor nu va fi modificată pe sensul opus.

De asemenea, în momentul în care va fi intonat Imnul de Stat, traficul rutier va fi întrerupt vreme de 10 minute (între orele 09:00-10:00) pe Bd. Regina Elisabeta, iar vehiculele de transport public aflate în zona menționată vor staționa până la finalizarea ceremoniei și ridicarea restricției de circulație. Liniile de transport care funcționează în prezent pe Bd. Regina Elisabeta sunt: 61, 69, 70, 85, 90, 122, 137, 201 și 336.

Modificări și în a doua parte a zilei

În această sâmbătă, autobuzele liniei 361 vor circula pe traseu modificat și în a doua parte a zilei, spune STB.

Sâmbătă, 29 iulie, autobuzele liniei 361 vor funcționa pe un traseu modificat și între orele 17:00 – 19:30, ca urmare a restricționării circulației rutiere pe Calea Victoriei, pe porțiunea de drum cuprinsă între Piața Victoriei și Str. Gheorghe Manu, având în vedere organizarea marșului „Bucharest Pride 2023”.

Astfel, autobuzele 361 vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Complex Comercial Băneasa” și Piața Victoriei, apoi traseul se modifică pe sensul de mers spre Piața Unirii, pe Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii. Circulația nu va fi modificată pe sensul opus.

În intervalul în care va avea loc marșul (18:00-19:30), mijloacele de transport public de pe arterele adiacente traseului de marș (în Piața Victoriei, pe Bd. Gh. Manu, Bd. Dacia, Str. Știrbei Vodă, Bd. Regina Elisabeta, Splaiul Independenței, Bd. Națiunile Unite și Bd. Libertății) vor staționa până la trecerea coloanei de participanți și ridicarea restricțiilor de circulație.

Cookies