STB: Autobuzele liniei 241 vor circula, temporar, pe un traseu modificat. Când intervine schimbarea și care sunt stațiile în care opresc mașinile pe noua rută

09 mai 2023
909 Afișari
STB: Autobuzele liniei 241 vor circula, temporar, pe un traseu modificat. Când intervine schimbarea și care sunt stațiile în care opresc mașinile pe noua rută
STB: Autobuzele liniei 241 vor circula, temporar, pe un traseu modificat. Când intervine schimbarea și care sunt stațiile în care opresc mașinile pe noua rută | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că linia de autobuz 241 va circula pe un traseu modificat, temporar. Motivul pentru care a fost luată această decizie este de a permite efectuarea unor lucrări.

STB: Linia 241 va avea un traseu modificat temporar

În această săptămână, miercuri și joi, urmează să fie instituite restricții de trafic pe Strada Aurel Perșu, segmentul cuprins între Drumul Binelui și Drumul Dealul Aluniș.

Brigada Rutieră București a luat această decizie pentru a permite efectuarea unor lucrări de dezafectare a stâlpilor de iluminat stradal.

Astfel că, în perioada 10 – 11 mai 2023, autobuzele liniei 241 vor circula pe un traseu deviat. Modificarea intervine pe traseul către capătul de linie „Biserica Sfinții Brâncoveni”, anunță STB.

Circulația autobuzelor nu va fi afectată pe sensul de mers spre terminalul „Cartier Apărătorii Patriei”.

3 stații vor fi suspendate pe perioada devierii

Societate de Transport București a anunțat care va fi traseul temporar pe care vor circula autobuzele liniei mai sus menționate. Astfel că, linia 241 va circula pe traseul de bază între terminalul „Cartier Apărătorii Patriei” și intersecția Bd. Metalurgiei/Drumul Binelui.

Ulterior traseul va fi modificat după cum urmează:

  • Bulevardul Metalurgiei,
  • Strada Turnu Măgurele,
  • Strada Aurel Perșu,
  • Drumul Dealul Aluniș,
  • Strada Poștalionului.

După, autobuzele vor urma traseul de bază.

Pe traseul modificat, autobuzele linie 241 vor efectuat în trei stații aferente liniei 220. Este vorba despre:

  • „Drumul Binelui” – stație aflate pe Bulevardul Metalurgiei,
  • „Bulevardul Metalurgiei 29” – stație aflată pe Bulevardul Metalurgiei,
  • „Bulevardul Alexandru Obregia” – stație aflată pe Strada Turnu Măgurele.

În perioada 10-11 mai 2023 (miercuri și joi), trei stații de autobuz aflate pe linia deviată vor fi suspendate. Este vorba despre: „Metalurgiei”, „Aurel Perșu” și „Drumul Gilăului”, aflate pe sensul de mers către „Biserica Sfinții Brâncoveni”.

Cookies