STB: Autobuzele liniei 426 vor efectua opririle de la terminalul Ghencea la peronul 1. De când intervine modificarea

30 mart. 2023
2154 Afișari
STB: Autobuzele liniei 426 vor efectua opririle de la terminalul Ghencea la peronul 1. De când intervine modificarea
STB: Autobuzele linie 426 vor efectua opririle de la terminalul Ghencea la peronul 1. De când intervine modificarea | Sursă foto: Facebook-STB

Societatea de Transport București a anunțat unde vor fi efectuate opririle autobuzului cu indicativul 426, la terminalul „Ghencea”. Compania ce se ocupă cu transportul public din București a transmis și când va interveni schimbarea.

Linia 426 va efectua opririle la peronul 1 al terminalului Ghencea

STB a transmis călătorilor săi că autobuzele liniei metropolitane 426 urmează să efectueze opririle de la capătul de linie „Ghencea” într-un loc nou. Mai precis, acestea vor opri în stațiile de urcare și de coborâre ce se află la intrarea în terminal, la primul peron.

Modificarea va intra în vigoare începând din acest final de săptămână. Mai precis de sâmbătă, din data de 1 aprilie 2023. Iată mesajul transmis de Societatea de Transport București:

Joi, 30 Martie 2023, | În terminalul „Ghencea”, autobuzele 426 vor efectua opririle în stații la peronul 1

Începând de sâmbătă, 01.04.2023, autobuzele liniei metropolitane 426 vor efectua opririle la capătul de linie „Ghencea” în stațiile de urcare/coborâre situate la primul peron, aflat la intrarea în terminal.

Te-ar mai putea interesa și: 

Alte noutăți

De miercuri, 29 martie 2023, stația de autobuz „Calea Ferentari”, aflată pe strada Mihai Sebastian, funcționează pe un nou amplasament. În această stație opresc autobuzele care circulă pe traseul liniei 232.

După cum a transmis STB, aceasta va fi amplasată temporar la o distanță de aproximativ 30 de metri față de locul unde se afla inițial, spre Calea Rahovei.

Compania se ce ocupă ce transportul public de suprafață din București a transmis și care este motivul pentru care a fost luată decizia de a reamplasa respectiva stație de autobuz.

Stația va fi reamplasată temporar la o distanță de aproximativ 30 de metri spre Calea Rahovei, pentru a permite executarea unor lucrări edilitare pe Str. Mihail Sebastian.

STB nu a transmis până când se va menține această modficiare.

Cookies