STB: Autobuzele liniei 301 efectuează opriri într-o nouă stație. Modificarea a intervenit de joi, 1 iunie, pe ambele sensuri de mers

02 iun. 2023
1528 Afișari
STB: Autobuzele liniei 301 efectuează opriri într-o nouă stație. Modificarea a intervenit de joi, 1 iunie, pe ambele sensuri de mers
STB: Autobuzele linie 301 efectuează opriri într-o nouă stație. Modificarea a intervenit de joi, 1 iunie, pe ambele sensuri de mers | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) a anunțat vineri, 2 iunie 2023, că autobuzele liniei 301 efectuează opriri suplimentare, într-o nouă stație. Modificarea a intervenit încă de ieri, 1 iunie.

O nouă stație a fost deschisă pe traseul autobuzelor 301

O nouă stație a fost înființată pe traseul autobuzului 301 din București. Acest mijloc de transport în comun circulă de la „Piața Romană” până la „Jolie Ville Băneasa”.

STB le-a transmis călătorilor că, începând din data de 1 iunie 2023, vehiculele de pe linia 301 vor efectua opriri suplimentare într-o stație nouă . Este vorba despre stația cu numele „Institutul Meteorologic”.

Opririle vor fi efectuate pe ambele sensuri de mers, stația aflându-se pe Strada Viorel Ciurea, în apropierea intersecției cu Bulevardul Alexandru Nasta.

3 linii de autobuz, deviate pe perioada evenimentului „West Side Flower Fest”

În perioada 8 – 12 iunie 2023, va avea loc un „West Side Flower Fest”, organizat de către Primăria Sectorului 6. Pentru a permite buna desfășurare a acestui eveniment, traseele a trei linii de autobuz vor fi deviate temporar, anunță TPBI.

Este vorbe despre autobuzele liniilor:

  • 105,
  • 168,
  • N116.

Modificările au fost făcute la dispoziția Brigăzii Rutiere București.

Cele trei linii vor circula pe un traseu modificat, în ambele sensuri, de la intersecția Drumul Taberei / Strada Romancierilor, după cum urmează: Strada Romancierilor, Bulevardul Timișoara, Strada Brașov, Drumul Taberei.

Ulterior autobuzele vor intra pe traseele actuale.

Pe traseul deviat, mijloacele de transport public în comun din Capitală vor efectua opriri în următoarele trei stații de autobuz:

  • Romancierilor,
  • Complex Comercial,
  • Brașov.

De asemenea, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat că autobuzele liniilor menționate anterior nu vor efectua opriri în stația cu numele „Poiana Muntelui”.

Cookies