STB: Autobuzele care circulă pe Șoseaua Colentina opresc în stația „Ziduri Moși” la trotuar. Se fac lucrări de asfaltare în zonă | UPDATE

13 nov. 2023
6974 Afișari
STB: Autobuzele care circulă pe Șoseaua Colentina opresc în stația „Ziduri Moși” la trotuar. Se fac lucrări de asfaltare în zonă | UPDATE
STB: Autobuzele care circulă pe Șoseaua Colentina opresc în stația „Ziduri Moși” la trotuar. Se fac lucrări de asfaltare în zonă. Imagine simbol: Facebook/ Societatea de Transport București

STB a anunțat că autobuzele care circulă pe Șoseaua Colentina efectuează stația „Ziduri Moși” la trotuar. Această modificare are loc pe ambele sensuri de circulație.

UPDATE, 13:14: Societatea de Transport București i-a informat pe călători că vehiculele STB efectuează normal stația „Ziduri Moși” pe Șoseaua Colentina:

Pe Șos. Colentina, vehiculele STB SA efectuează normal stația Ziduri Moși pe ambele sensuri.

Care este cauza acestei modificări

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători, prin intermediul paginii de Rețeaua X (fost Twitter), că autobuzele care circulă pe Șoseaua Colentina efectuează stația „Ziduri Moși” la trotuar, pe ambele sensuri.

Cauza acestei modificări este efectuarea unor lucrări de asfaltare efectuate pe artera respectivă.

Autobuzele care circulă pe Șos. Colentina efectuează stația “Ziduri Moși” (de pe ambele sensuri) la trotuar, din cauza lucrărilor de asfaltare efectuate pe această arteră”, a transmis STB.

Este vorba despre autobuzele liniilor 143, 182 și 243, care opresc în stația respectivă.

STB nu a anunțat pentru cât timp va avea loc această schimbare.

Șoferii STB au învățat să acorde primul ajutor

Șoferii angajați la Societatea de Transport București au fost învățați să acorde primul ajutor, fiind instruiți de personalul din cadrul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Directorul General, Daniel Istrate, transmite că, zilnic, STB se preocupă să transporte călătorii în siguranță.

Ne preocupăm, zi de zi, pentru a transporta oamenii în siguranță! De aceea, ne instruim periodic personalul navigant cu privire la respectarea regulilor de circulație, dar și a regulilor de conduită față de călători. Acum îi pregătim și pentru a putea interveni la salvarea unor vieți, în caz de nevoie, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB.

Începând de săptămâna trecută, șoferii vehiculelor STB sunt pregătiți să le acorde primul ajutor călătorilor care au nevoie.

Primii șoferi care au fost instruiți au fost cei de la Autobaza Titan, apoi au urmat colegii lor de la Autobaza Floreasca.

Șoferii din cadrul Societății de Transport București au învățat următoarele lecții importante, astfel încât să poată interveni pentru a salva vieți:

  • dezobstrucția căilor respiratorii,
  • poziția laterală de siguranță,
  • resuscitarea și utilizarea unui defibrilator automat.

Te-ar putea interesa și:

Cookies