STB are un nou director. Daniel Istrate îl înlocuiește pe Adrian Criț, al cărui mandat a expirat

18 sept. 2023
956 Afișari
STB are un nou director. Daniel Istrate îl înlocuiește pe Adrian Criț, al cărui mandat a expirat
STB are un nou director. Daniel Istrate îl înlocuiește pe Adrian Criț, al cărui mandat a expirat | Foto simbol: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București a transmis că are un nou director începând de astăzi, după ce mandatul lui Adrian Criț a expirat vineri, 15 septembrie.

Noul director STB este Daniel Istrate

Noul director al Societății de Transport București este Daniel Istrate, care a ocupat până în prezent și funcția de director la Direcția Tehnică și Investiții, potrivit Gândul.ro.

Totodată, Daniel Istrate a ocupat și funcția de Expert și director în cadrul Direcției Servicii Publice la Primăria Capitalei.

Mandatul lui Adrian Criț a expirat vineri, pe data de 15 septembrie.

Acesta este mesajul transmis de STB:

Astăzi, 18.09.2023, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Societății de Transport București STB S.A., prin decizia nr. 44/18.09.2023, domnul DANIEL ISTRATE a fost numit în funcția de Director General al STB S.A.

Mandatul de director STB al lui Adrian Criț a expirat pe 15 septembrie

Potrivit unor surse Gândul, lui Adrian Criț i-a expriat mandatul de director STB vineri, pe data de 15 septembrie.

De asemenea, sursele mai spun că Adrian Criț ar putea deveni secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Fostul director pleacă de la STB în timpul conflictului între executiv și sindicaliști, conflict care ar putea genera o grevă generală în transportul public din București.

Pentru a remedia sau chiar pentru a rezolva problema, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a invitat sindicatul STB la o ultimă rundă de negocieri, astfel încât să se găsească soluții pentru a evita o nouă grevă generală la nivelul STB.

Viceprimarul Stelian Bujduveanu a trimis o invitație oficială la o întâlnire de lucru către principalul sindicat STB (Sindicatul Transportatorilor din București).

La întâlnire ar trebui să fie discutate, în detaliu, propunerile Sindicatului și găsirea unor soluții care să împiedice greva.

Întâlnirea va avea loc marți, 19 septembrie 2023, la sediul Primăriei Municipiului București.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies