STB anunță suplimentarea numărului de autobuze în vederea meciului Ucraina – Macedonia de Nord de pe Arena Națională

16 iun. 2021
89 Afișari
STB anunță suplimentarea numărului de autobuze în vederea meciului Ucraina – Macedonia de Nord de pe Arena Națională

STB anunță suplimentarea numărului de autobuze în vederea meciului Ucraina – Macedonia de Nord de pe Arena Națională care se va desfășura joi, de la ora 16:00.

STB anunță suplimentarea numărului de autobuze pentru meciul de mâine, joi, 17.06.2021. Societatea de Transport București va suplimenta numărul de vehicule pe liniile care asigură legătura de transport între aeroport, centru și stadion.

Astfel, suporterii pot ajunge la Arena Națională cu autobuzele liniei speciale express 700, precum și cu ale liniilor 104, 40 și 55.

Din rațiuni de siguranță şi pentru ca spațiile de acces în stadion și arterele adiacente să nu se aglomereze, în zilele în care se vor disputa meciurile de fotbal, traficul rutier va fi restricționat total pe Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra şi Bd. Basarabia pe tronsonul cuprins între Şos. Mihai Bravu şi Bd. Chişinău, iar liniile de transport din apropierea „Arenei Naționale” vor fi deviate, gradual, începând cu ora 07:00.

STB reamintește că informații despre restricțiile de circulație, precum și depre traseele care converg către Arena Națională, gășiți pe site-ul STB SA: http://stbsa.ro/uefa2020

Cookies