STB anunță modificări de trasee în zona Arenei Naționale. E meci luni, joacă FCSB cu Farul

13 apr. 2023
335 Afișari
STB anunță modificări de trasee în zona Arenei Naționale. E meci luni, joacă FCSB cu Farul
STB anunță modificări de trasee în zona Arenei Naționale. E meci luni, joacă FCSB cu Farul. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Cu ocazia desfășurării partidei de fotbal F.C. FCSB – F.C. Farul Constanța, Societatea de Transport București – STB a anunțat modificări de trasee în zona Arenei Naționale.

Care sunt modificările de trasee

Meciul de fotbal între echipele F.C. FCSB și F.C. Farul Constanța va avea loc luni, 17 aprilie 2023, la Arena Națională din București. De aceea, în ziua de luni, începând cu ora 17:30, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între strada Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion.

STB a anunțat restricționarea circulației într-un comunicat:

Cu ocazia organizării meciului de fotbal între echipele F.C. FCSB și F.C. Farul Constanţa pe Arena Națională, luni, 17.04.2023, începând cu ora 18:30, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasã și rondul de la intrarea în stadion.

Având în vedere această măsură, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, circulația mijloacelor de transport public de pe pe liniile 8690 și 143 va fi modificată până la ridicarea restricțiilor de circulație, astfel:

  • Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.
  • Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.
  • Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (aferent liniilor 69, 86 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, după care va urma traseul actual până la terminalul „Bucur Obor”.

Te-ar putea interesa și:

Cookies