STB anunță: Linia metropolitană 464 revine la traseul de bază. Modificarea se aplică începând de joi

14 iun. 2023
903 Afișari
STB anunță: Linia metropolitană 464 revine la traseul de bază. Modificarea se aplică începând de joi
STB anunță: Linia metropolitană 464 revine la traseul de bază. Modificarea se aplică începând de joi | Sursă foto: Facebook-STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că linia de autobuz cu indicativul 464 revine la traseul sau de bază. Modificarea intervine din această săptămână.

Linia STB 464 revine la traseul de bază

Autobuzele de pe linia metropolitană 464 au fost deviate temporar în perioada în care au fost realizate lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă și canalizare pe străzile Drumul Nou și Uranus, aflate în localitatea Vârteju din județul Ilfov.

Odată cu finalizarea acestora, STB le-a transmis călătorilor că mijloacele de transport în comun vor reveni la traseu loc de bază.

Astfel că, de la intersecția dintre Strada Unirii și Strada București, autobuzele 464 vor circula după cum urmează:

  • Strada București,
  • Strada Drum Nou,
  • Strada Uranus  (la capătul de linie din zona Cartierului Rezidențial).

Acestea vor  întoarcere pe Strada Uranus, după care vor merge pe Strada Bulgarului, Strada Puțului, Strada Sârbilor, DJ 401A.

Modificarea intervine de joi, 15 iunie 2023, după cum informează STB.

Te-ar mai putea interesa și: 

Stația „Măguricea” funcționează pe un nou amplasament

O altă informație utilă călătorilor din București a fost transmis de STB ieri, 13 iunie 2023. Mai precis, societatea a informat că o stație de autobuz urmează să funcționeze pe un alt amplasament.

Este vorba despre stația aferentă linie 330, cu numele „Măguricea”. Modificarea a intervenit încă de astăzi, 14 iunie 2023, începând cu ora 09:00. Iată anunțul făcut de STB:

Începând de miercuri, 14.06.2023, de la ora 09:00, stația de autobuz „Măguricea”, aferentă linie 330, situată pe strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu, pe sensul de mers spre Şoseaua Pipera, va fi reamplasată la o distanță de aproximativ 20 de metri după intersecția cu Strada Măguricea.

Motivul pentru care această stație a fost mutată nu a fost menționat de către Societate de Transport București. În această stație efectuează opriri și linia de noapte din Capitală, N119.

Cookies