STB anunță cum vor circula tramvaiele, autobuzele și troleibuzele pe 30 noiembrie și 1 decembrie

28 nov. 2022
3300 afișări
STB anunță cum vor circula tramvaiele, autobuzele și troleibuzele pe 30 noiembrie și 1 decembrie
STB anunță: Cum vor circula tramvaiele, autobuzele și troleibuzele pe 30 noiembrie și 1 decembrie | Sursă foto: Facebook-STB

Societate de Transport Public (STB) a anunțat care va fi programul de funcționare pentru tramvaie, autobuze și troleibuze în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

Programul STB pe 30 noiembrie și 1 decembrie

STB a transmis printr-un comunicat de presă, care va fi orarul după care vor funcționa mijloacele de transport public în comun din București zilele următoare.

Astfel, cu ocazia zilelor de „Sfântul Apostol Andrei cel Întâi chemat, Ocrotitorul României” și „Ziua Națională a României”, autobuzele, tramvaiele și troleibuzele vor funcționa conform programului unei zilele de duminică.

Orarul de funcționare pentru toate liniile care circula în oraș poate fi consultat accesând ACEST link.

Salariații din sectorul public vor beneficia de 5 zile libere legale și legate în care să plece departe sa oraș sau să se pregătească de sărbători.

Această minivacanță a fost posibilă datorită unei decizii de guvern prin care s-a stabilita ca ziua de 2 decembrie (vineri) să fie liberă. Decizia a fost luată încă din luna ianuarie a anului 2022.

Astfel că, cei ce lucrează în sectorul public vor avea liber în perioada 30 noiembrie (miercuri) – 4 decembrie (duminică).

Trasee modificate pentru autobuzele care circulă în zona Arcul de Triumf

În zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, în Piața Arcul de Triumf și în zonele învecinate vor fi instituite restricții de circulație. Acestea se datorează evenimentelor organizate de Ziua Națională a României, dar și pregătirilor pentru acestea.

Astfel că, miercuri (30 noiembrie – de la ora 09:00) și joi (1 decembrie – intre orele 18:00 – 19:00) mai multe linii de autobuz vor avea traseele modificate. Este vorba despre: 131, 205, 282, 331, 335, 361 și 783.

Cookies