STB anunță care va fi programul transportului public pe 24 ianuarie 2023. Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele nu vor circula ca într-o zi obișnuită de marți

23 ian. 2023
1994 Afișari
STB anunță care va fi programul transportului public pe 24 ianuarie 2023. Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele nu vor circula ca într-o zi obișnuită de marți
STB anunță care va fi programul transportului public pe 24 ianuarie 2023. Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele nu vor circula ca într-o zi obișnuită de marți | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Societate de Transport București (STB) a anunțat care va fi programul tramvaielor, autobuzelor și troleibuzelor în ziua de marți, 24 ianuarie 2023.

Transportul public va funcționa conform unui program special, cu ocazia celebrării a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Care va fi programul STB în ziua de 24 ianuarie 2023

Marți, în ziua în care se sărbătorește Unirea Principatelor Române, mare parte dintre bucureșteni, și nu numai, vor fi liberi.

Societate de Transport București a transmis călătorilor săi că mijloacele de transport în conform de suprafață vor funcționa conform unui program special.

Astfel că, tramvaiele, autobuzele și troleibuzele din București vor circula conform programului pe care îl au în zilele de duminică. Iată mesajul transmis de STB:

În contextul sărbătoririi a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române, marți, 24.01.2023, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcționa cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminică.

Societate de Transport București a mai anunțat că, la toate sediile și pe toate vehiculele din flota STB, urmează să fie arborat drapelul național, cu ocazia aceste zile importante pentru România.

Te-ar mai putea interesa și: 

Transportul public din zona Pasajului Domnești a fost reorganizat

TPBI a anunțat că au fost dispuse mai multe măsuri ce au rolul de reorganiza transportul în comun.

Decizia a fost luată după ce interdicția virajului la stânga pe care o aveau autobuzele, la intersecția cu Prelungirea Ghencea cu drumul de acces către Cartierul Latin, a fost ridicată. Modificările au intervenit de duminică, 22 ianuarie 2023. Autobuzele liniilor 122 și 222 vor reveni la traseele de bază.

Astfel că, acestea vor circula către capătul de linie „Complex Cartier Latin” direct din Prelungirea Ghencea. Liniile 122 și 222 nu vor mai efectua opriri în următoarele stații:

  • Prelungirea Ghencea 350”,
  • Prelungirea Ghencea 81„.

Călătorii vor putea merge cu autobuzele liniei 322, care va asigura legătura până la stația „Cimitirul Ghencea II”.

Cookies