STB anunță care sunt autobuzele care se vor menține pe timp de noapte și în faza de rapel a Maratonului Vaccinării anti-COVID

28 mai 2021
126 Afișari
STB anunță care sunt autobuzele care se vor menține pe timp de noapte și în faza de rapel a Maratonului Vaccinării anti-COVID

STB anunță care sunt autobuzele care se vor menține pe timp de noapte și în faza de rapel a Maratonului Vaccinării anti-COVID din Capitală.

STB anunță care sunt autobuzele care se vor menține pe timp de noapte

Având în vedere organizarea Maratonului Vaccinării anti-Covid (faza de rapel) la Sala Palatului și la Biblioteca Națională a României, în perioada 28.05.2021-31.05.2021, STB SA va menține în circulație, pe timp de noapte, autobuzele de pe traseele care converg către cele două destinații, potrivit informațiilor oficiale transmise de STB.

Astfel, începând de vineri, 28 mai, până luni, 31 mai, liniile de autobuz 104, 117, 178, 300, 313 și 368 vor funcționa și pe timp de noapte, cu intervale de succedare de 20 de minute între vehicule.

Te mai poate interesa și: Directorul STB, noi detalii despre cele  100 de tramvaie de la Astra. Ce linii vor mai fi modernizate în curând în București

STB precizează că transportul public pe durata nopții este asigurat, permanent, de autobuzele liniilor de noapte, de cele ale liniei expres 783, precum și de tramvaiele liniei 1.

Al doilea maraton de vaccinare anti-COVID din București

Amintim că pentru al doilea maraton de vaccinare anti-COVID-19 din București vor fi disponibile 35 de cabinete la Sala Palatului și 15 la Biblioteca Națională.

La vaccinare pot veni și persoanele care fac prima doză de vaccin împotriva COVID-19, iar rapelul îl vor face în centrele fixe.

Procesul de vaccinare se va desfășura 24 de ore din 24, în acțiune fiind implicați 1000 de voluntari, potrivit medicului Valeriu Gheorghiță.

De asemenea, în perioada 31 mai – 1 iunie va avea loc maratonul de vaccinare anti-COVID-19 dedicat adolescenților cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani. Acesta se va desfășura în toate centrele organizate la nivel național.

Cookies