STB anunță că o nouă stație de pe linia tramvaiului 41 va fi suspendată pentru modernizare. Tramvaiele nu mai opresc la „Cașin” de joi

07 sept. 2022
7825 Afișari
STB anunță că o nouă stație de pe linia tramvaiului 41 va fi suspendată pentru modernizare. Tramvaiele nu mai opresc la „Cașin” de joi
STB anunță că o nouă stație de pe linia tramvaiului 41 va fi suspendată pentru modernizare. Tramvaiele nu mai opresc la „Cașin” de joi | Sursă foto: Facebook-STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că o nouă stație de pe linia tramvaiului 41 urmează să fie suspendată. De data aceasta, este vorba despre stația „Cașin”, pe sensul către „Piața Presei”.

STB: Tramvaiele liniei 41 nu mai opresc în stația „Cașin” de joi

STB a informat astăzi, 7 septembrie 2022, că stația de tramvai „Cașin”, de pe linia tramvaiului 41, urmează să fie suspendată temporar. Stația este situată pe Bulevardul Mărăști, pe sensul de mers către terminalul „Piața Presei”.

Începând de joi, 8 septembrie 2022, aceasta va fi închisă. Motivul suspendării este pentru a permite executarea unor lucrări de modernizare a peronului aferent acesteia.

Astfel că, până când lucrările vor fi finalizate, tramvaiele liniei 41 nu vor efectua opriri la stația „Cașin”, pe sensul de mers către terminalul „Piața Presei”.

Recomandăm călătorilor să utilizeze în această perioadă, pentru coborârea din tramvaiele liniei 41, stația din terminalul „Piața Presei”, a transmis STB.

Tramvaiele nu opresc nici în stația „Parcul Drumul Taberei”

Începând de luni, 05.09.2022, stația de tramvai „Parcul Drumul Taberei” de pe traseul liniei 41 a fost și ea suspendată pentru a permite efectuare lucrărilor de modernizare a peroanelor.

Peroanele de pe linia tramvaiului 41 au intrat în lucrări de modernizare și prelungire. Lucrările sunt efectuate pentru ca noile tramvaie de vor circula în București, Astra Imperio, să încapă în stații.

Societate de Transport București le recomandă călătorilor ce coborau în stația „Parcul Drumul Taberei” să utilizeze una dintre următoarele stații învecinate:

  • Stația „Brașov” – situată pe ambele sensuri, în zona intersecției Str. Brașov/ Prelungirea Ghencea,
  • Stația „Drumul Taberei” – situată pe ambele sensuri, în zona intersecției Str. Brașov/ Drumul Taberei – ramura de nord.

Până la acest moment au fost efectuate lucrări la următoarele stații de pe linia tramvaiului 41:

  • Agronomiei,
  • Brașov,
  • Orșova.

Până la finalizarea acestor lucrări, tramvaiele nu vor mai opri în stația „Parcul Drumul Taberei”, situată pe Strada Brașov, pe ambele sensuri de mers, în zona intersecției cu Drumul Taberei (ramura de sud) și Bd. 1 Mai.

Cookies