STB ALERT | Tramvaiele 5 și 21, blocate la capătul de linie Piața Sfântul Gheorghe. Cauza: o mașină parcată lângă linie

08 dec. 2023
3663 Afișari
STB ALERT | Tramvaiele 5 și 21, blocate la capătul de linie Piața Sfântul Gheorghe. Cauza: o mașină parcată lângă linie
STB ALERT | Tramvaiele 5 și 21, blocate la capătul de linie Piața Sfântul Gheorghe. Cauza: o mașină parcată lângă linie. Sursa foto: Forum Metrou Ușor

Societatea de Transport București îi informează pe călători că două linii de tramvai sunt blocate la capătul de linie Piața Sfântul Gheorghe.

UPDATE, ora 17:28: Liniile 5 și 21 funcționează normal la Piața Sfântul Gheorghe. STB anunță că acestea au fost blocate și deviate vreme de 295 de minute (în intervalul orar 11:30 – 16:25).

Tramvaiele 5 și 21 circulă deviat din cauza unei mașini parcate lângă linie

STB a anunțat, pe Twitter, la ora 11:45, că liniile de tramvai 5 și 21 sunt blocate la capătul de linie Piața Sfântul Gheorghe. Societatea a transmis și motivul – un autoturism parcat lângă linie.

Din această cauză s-au aplicat măsuri de deviere.

Liniile 5 si 21 – blocate la capatul de linie Piata Sfantul Gheorghe. Cauza: autoturism parcat langa linia de tramvai. S-au aplicat masuri de deviere.

Autobuzele de pe linia 610 au revenit pe șina de tramvai

STB transmite că autobuzele liniei 610 au revenit pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șoseaua Olteniței. Mai exact, este vorba despre tronsonul cuprins între „Romprim” și Piața Sudului.

Modificarea a intervenit încă de miercuri, 6 decembrie 2023, de la ora 16:00. Astfel că, autobuzele urmează să efectueze opriri la peroanele de tramvai în următoarele stații:

  • Șoseaua Vitan Bârzești,
  • Lunca Bârzești,
  • Stadion.

Decizia ca autobuzele să circule pe calea de rulare a tramvaielor a fost luată ca urmare a finalizării lucrărilor de modernizate a peroanelor stațiilor de tramvai menționate mai sus.

Iată ce a transmis compania ce se ocupă de transportul public din București:

Începând din data de 06.12.2023, de la ora 16:00, autobuzele liniei 610 revin pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Olteniței, pe tronsonul cuprins între terminalul „Romprim” și Piața Sudului, ca urmare a finalizării lucrărilor de modernizare a peroanelor stațiilor de tramvai „Șos. Vitan Bârzești”, „Lunca Bârzești” și „Stadion”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies