STB ALERT | Liniile de tramvai 7, 12 și 19, blocate pe Șoseaua Girgiului, peste drum de Piața Progresul. O mașină e blocată pe șinele cu iarbă verde

31 oct. 2023
4046 Afișari
STB ALERT | Liniile de tramvai 7, 12 și 19, blocate pe Șoseaua Girgiului, peste drum de Piața Progresul. O mașină e blocată pe șinele cu iarbă verde
STB ALERT | Liniile de tramvai 7, 12 și 19, blocate pe Șoseaua Girgiului, peste drum de Piața Progresul. O mașină e blocată pe șinele cu iarbă verde | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/FB

Trei linii de tramvai sunt blocate pe Șoseaua Giurgiului, în stația Progresul, din cauza unui autoturism care a rămas defect pe linie.

UPDATE, ora 5:14: Liniile 7, 12 și 19 funcționează normal pe Șoseaua Giurgiului. STB anunță că blocarea și devierea au durat 30 de minute, între 16:40 și 17:10.

Liniile 7, 12 și 19, blocate pe Șoseaua Giurgiului

Societatea de Transport București anunță călătorii, pe Twitter, că liniile de tramvai 7, 12 și 19 sunt blocate pe Șoseaua Giurgiului, în stația Piața Progresul.

Cauza transmisă de operatorul de transport din București este un autoturism care a rămas defect pe linia de tramvai.

Liniile 7, 12 si 19 – blocate pe Sos. Giurgiului, in statia Piata Progresul, pe sensul spre capatul de linie CFR Progresul. Cauza: autoturism ramas defect pe linia de tramvai. S-au aplicat masuri de deviere.

Un echipaj de poliție este prezent la fața locului.

Pieton lovit de tramvai pe Bd. Theodor Pallady, seara trecută

În seara zilei de 30 octombrie, pe Bulevardul Theodor Pallady, a avut loc un accident. Un tramvai ar fi lovit un pieton, potrivit informațiilor transmise de un martor pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

În urma evenimentului, atât circulația mașinilor, cât și cea a tramvaielor a fost afectată. Linia 19 a fost blocată, iar liniile 27 și 40 au circulat deviat.

Linia 19 – blocată pe Bd. Theodor Pallady, la Ozana, pe sensul spre Zețari. Cauza: eveniment de circulație.

Linia 19 este blocată în continuare. Sunt afectate și liniile 27 și 40. Tramvaiele întorc la Faur. Pentru preluarea fluxului de călători se va înființa linia navetă de autobuze care vor circula între Chimopar și Șos. Mihai Bravu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje SMURD. Un cadru medical IGSU i-a acordat primul ajutor victimei și, astfel, a rămas conștientă.

După aproximativ două ore, liniile 27, 40 și 19 au funcționat normal pe Bulevardul Theodor Pallady. Blocarea a avut loc în intervalul orar 18:41-20:22, potrivit informațiilor transmise de STB:

Liniile 19, 27, 40 funcționează normal pe Bd. Th. Pallady. Blocare și deviere: 101 min. (18:41-20:22).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies