STB ALERT | Liniile 36 și 40, blocate în această dimineață pe Bd. Basarabia. Linia de tramvai are deficiențe

08 nov. 2023
3321 Afișari
STB ALERT | Liniile 36 și 40, blocate în această dimineață pe Bd. Basarabia. Linia de tramvai are deficiențe
STB ALERT | Liniile 36 și 40, blocate în această dimineață pe Bd. Basarabia. Linia de tramvai are deficiențe | Foto simbol: Facebook - STB

Societate de transport București (STB) le-a transmis persoanelor care circulă cu transportul public în comun că liniile 36 și 40 sunt blocate în această dimineață. Cele două linii de tramvai au rămas pe Bulevardul Basarabia.

UPDATE ora 09:40: La acest moment cele două linii funcționează normal. Tramvaiele au fost blocate pentru 75 de minute, între orele 07:45 și 09:00.

Liniile 36 și 40 funcționează normal pe Bulevardul Basarabia. Blocare și deviere: 75 de minute (07:45-09:00).

Liniile 36 și 40, blocate pe Bulevardul Basarabia

În această dimineață bucureștenii vor avea de aștepta ceva mai mult în stațiile tramvaielor 36 și 40, deoarece cele două sunt blocate la acest moment. Vehiculele de transport public STB au rămas împotmolite pe Bulevardul Basarabia, Sector 2.

Conform informațiilor transmise, vehiculele au rămas blocate după stația „Baia de Arama”. Afectată este circulația pe ambele sensuri de mers, atât către capătul de linie „Republica”, cât și către capătul de linie „Chimopar”.

Motivul pentru care tramvaiele nu pot înainta este că au fost întâmpinate anumite deficiențe la linia de rulare. Anunțul a fost făcut pe contul de Twitter STB SA Clienți, în jurul orei 07:56. Iată mesajul transmis de societate:

Liniile 36 și 40 – blocate pe Bd. Basarabia, după stația Baia de Arama, pe sensul spre Republica, respectiv spre Chimopar. Cauză: deficiențe linie.

Știre în curs de actualizare.

Alte linii blocate în această dimineață

Tot în această dimineața, au existat probleme și în ceea ce privește linia de tramvai cu indicativul 10. Vehiculele de pe acest traseu au fost blocate pe Șoseaua Olteniței, după intersecția cu Calea Văcărești.

Astfel că, circulația linie de tramvai a fost afectată pe sensul de mers către Șura Mare. Motivul a fost că un tramvai a rămas blocat pe separator. Iată anunțul:

Linia 10 – blocată pe Șoseaua Olteniței, după intersecția cu Calea Văcărești, pe sensul spre Șura Mare. Cauză: tramvai rămas pe separator.

La acest moment linia 10 circulă normal. STRB a informat că vehiculele au fost blocate pentru 12 minute, între orele 08:28 și 08:40.

Cookies