STB ALERT | Liniile 1, 7 și 25, blocate pe Șoseaua Viilor, în stația Ștefan Hepiteș. Unui călător i s-a făcut rău în tramvai | UPDATE

15 feb. 2024
1749 Afișari
STB ALERT | Liniile 1, 7 și 25, blocate pe Șoseaua Viilor, în stația Ștefan Hepiteș. Unui călător i s-a făcut rău în tramvai | UPDATE
STB ALERT | Liniile 1, 7 și 25, blocate pe Șoseaua Viilor, în stația Ștefan Hepiteș. Unui călător i s-a făcut rău în tramvai | Foto simbol; sursa: STB

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că liniile 1, 7 și 25 sunt blocate pe Șoseaua Viilor, în stația Ștefan Hepiteș. Unei persoane aflate în tramvai i s-a făcut rău și a solicitat îngrijiri medicale.

UPDATE, ora 17:20: STB a transmis că liniile 1, 7 și 25 funcționează normal pe Șoseaua Viilor. Blocarea a durat 21 de minute.

Liniile 1, 7 și 25, blocate pe sensul de mers spre Șura Mare

Societatea de Transport București (STB) a transmis, prin intermediul paginii de Rețeaua X (fost Twitter) că trei linii de tramvai au rămas blocate.

Este vorba despre liniile 1, 7 și 25, care s-au blocat pe Șoseaua Viilor, în stația Ștefan Hepiteș, pe sensul de circulație către Șura Mare.

Societatea a anunțat și care este cauza acestei blocări: un călător căruia i s-a făcut rău în tramvai și a necesitat îngrijiri medicale:

Liniile 1, 7 și 25 – blocate pe Șos. Viilor, în stația Ștefan Hepiteș, pe sensul spre Șura Mare. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale.

Momentan, nu se cunoaște starea de sănătate a acestuia și cauza pentru care i s-a făcut rău.

Linia 41, blocată din cauza unui călător căruia i s-a făcut rău

STB a anunțat joi după-amiază, la ora 16:23, că linia 41 este blocată pe Str. Brașov, în stația Piața Drumul Taberei, pe sensul de circulație către Piața Presei.

Unui călător aflat în tramvai i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care linia a rămas blocată.

Linia 41 – blocată pe Str. Brașov în stația Piața Drumul Taberei, pe sensul spre Piața Presei. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis STB într-o postare pe Rețeaua X (fost Twitter).

Ulterior, după aproximativ 17 minute, linia a funcționat normal pe Str. Brașov, potrivit informațiilor transmise de Societate:

Linia 41 funcționează normal. Blocare: 17 minute (16:10-16:27).

Te-ar putea interesa și:

Cookies