STB a înființat o stație nouă pe Bd. Libertății. Autobuzele liniilor 136 și N101 vor opri aici

07 mart. 2023
965 Afișari
STB a înființat o stație nouă pe Bd. Libertății. Autobuzele liniilor 136 și N101 vor opri aici
STB a înființat o stație nouă pe Bd. Libertății. Autobuzele liniilor 136 și N101 vor opri aici. Sursa foto: Facebook/ STB

STB anunță că autobuzele liniilor 136 și N101 vor opri într-o nouă stație, aflată pe Bd. Libertății. Modificarea se aplică începând de marți, 7 martie 2023.

STB: Autobuzele liniilor 136 și N101 vor opri într-o stație nouă, pe Bd. Libertății

Pe Bd. Libertății, autobuzele liniilor 136 şi N101 vor opri într-o stație nouă, anunță Societatea de Transport București într-un comunicat de presă.

Astfel, începând de marți, 7 martie 2023, autobuzele liniilor 136 și N101 vor opri și în noua stație „Piața Francofoniei”, aflată pe Bd. Libertății.

Stația nouă este amplasată între stațiile de autobuz „Casa Academiei” și „Palatul Parlamentului”, pe sensul de mers către Podul Izvor (pentru autobuzele liniei 136), respectiv între stațiile „Casa Academiei” şi „Piaţa Unirii 2”, pe sensul de mers către Piaţa Unirii (pentru autobuzele liniei N101), potrivit STB.

Alte noutăți

Amintim că, începând de miercuri, 1 martie 2023, STB a introdus pe linia 25 noile tramvaie Astra Imperio. Acestea au o capacitate de transport superioară, cu următoarele specificații:

  • accesibilitate sporită prin podeaua care este total coborâtă,
  • echipate cu tehnologii de ultimă generație,
  • au o gamă largă de facilități:
    • aer condiționat,
    • sistem de informare audio și vizuală,
    • prize USB,
    • Wi-Fi gratuit.

Introducerea noilor tramvaie Imperio pe linia 25 reprezintă încă un pas important în modernizarea serviciilor prestate și în îmbunătățirea experienței de călătorie pentru pasagerii noștri. Suntem mândri să oferim servicii de calitate și confort pentru toți cei care utilizează mijloacele de transport public în călătoriile lor zilnice. STB S.A. continuă să investească în tehnologie și infrastructură pentru a oferi un transport public local sigur și eficient, a transmis Adrian Criț, directorul general al Societății de Transport București.

Tramvaiele Imperio fac parte din lotul celor 100 contractate de Primăria Capitalei cu Astra Vagoane Călători Arad. Din aceste 100, 20 de tramvaie circulă deja pe linia lui 41.

Cookies