STB a înființat linia de noapte N610. Care este traseul autobuzului

27 mai 2021
10479 Afișari
STB a înființat linia de noapte N610. Care este traseul autobuzului

STB a înființat linia de noapte N610 ca măsură de reorganizare a transportului public, urmare a lucrărilor de modernizare a căii de rulare pentru tramvaie de pe Bd. General Vasile Milea.

STB a înființat linia de noapte N610 de noaptea trecută. Decizia a fost luată având în vedere măsurile de reorganizare a transportului public, ca urmare a lucrărilor de modernizare a căii de rulare pentru tramvaie de pe Bd. General Vasile Milea, începând din noaptea de 26/27.05.2021, transportul public pe timpul nopții, asigurat de liniile 1 și 10 pe Inelul Principal de Circulație din București, va fi realizat astfel:

Pe ramura de est va funcționa linia de tramvai 1.

Pe ramura de vest va fi suspendată linia de noapte 10, iar pentru preluarea călătorilor de pe Şos. Progresului şi de pe Bd. General Vasile Milea va fi înfiinţată linia de autobuze de noapte N610, care va funcționa între terminalele „Romprim” și „Bd. Banu Manta”, pe următorul traseu: Șos. Olteniței, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şos. Viilor, Str. Dr. Constantin Istrati, Şos. Progresului, Str. Răzoare, Şos. Panduri, Bd. Geniului, Bd. Timişoara, Bd. G-ral Vasile Milea, Şos. Orhideelor, Bd. Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord, Calea Griviţei, Bd. Nicolae Titulescu, Bd. Banu Manta, Str. Dr. Iacob Felix, Bd. Nicolae Titulescu (staţia „Banu Manta”), cu întoarcere pe Bd. Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, Piața Gării de Nord, Bd. Dinicu Golescu, Şos. Orhideelor, Bd. G-ral Vasile Milea, Bd. Timişoara, Şos. Progresului, Str. Dr. Constantin Istrati, Şos. Viilor, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şos. Olteniţei, terminal „Romprim”.

Autobuzele liniei de noapte N610 vor efectua opriri în stațiile liniei 610 (pe traseul cuprins între „Bd. Banu Manta” şi Piaţa Eroii Revoluţiei) și în stațiile liniilor 232 şi R439 (amplasate la peroanele de tramvai de pe Şos. Olteniţei).

Cookies