STB: 5 ore de trasee deviate pentru autobuze, tramvaie și troleibuze, din cauza traficului infernal din București

05 oct. 2023
2345 Afișari
STB: 5 ore de trasee deviate pentru autobuze, tramvaie și troleibuze, din cauza traficului infernal din București
STB: 5 ore de trasee deviate pentru autobuze, tramvaie și troleibuze, din cauza traficului infernal din București

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că o parte din mijloacele de transport vor avea întârzieri din cauza intensității traficului.

Întârizerile au început de la ora 07:30

STB a anunțat pe pagina de Twitter că autobuzele, troleibuzele și tramvaiele vor ajunge cu întârziere în stații în cursul dimineții de joi, din cauza traficului intens înregistrat pe unele artere ale Capitalei.

Totodată, vor fi înregistrate și dereglări de ritmicitate.

De la ora 07:30, din cauza traficului intens înregistrat pe unele din arterele capitalei, o parte din vehiculele liniilor S.T.B, acumulează întamărzieri față de programul de circulație și înregistrează dereglări de ritmicitate.

Un martor al paginii de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a spus că în zonele Chiajna – Rudeni se circulă bară la bară, pe sensul către Chitila:

Bară la bară giratoriu Chiajna-Rudeni, ora 8:30, sens spre Chitila. (C. V.)

Autobuzele au circulat miercuri cu dificultate timp de 5 ore

Miercuri, traficul din București a fost destul de aglomerat și, din această cauză, mai multe mijloace de transport STB au circulat deviat și au acumulat întârzieri destul de mari.

Societatea de Transport București (STB) a transmis în dimineața de miercuri că autobuzele, tramvaiele și troleibuzele au circulat cu dificultate din cauza aglomerației din trafic.

Mijloacele de transport în comun au acumulat întârzieri, inițial, în intervalul orar 07:30 – 11:00.

Ulterior, în București a fost, din nou, trafic intens, începând cu ora 15:00. Astfel, STB a făcut un nou anunț în care a spus că mijloacele de transport au circulat cu dificultate timp de 5 ore, de la ora 15:00, până la ora 20:00.

Începând cu ora 15:00, din cauza traficului intens înregistrat pe unele artere ale Capitalei, o parte din vehiculele liniilor STB acumulează întârzieri față de programul de circulație și înregistrează dereglări de ritmicitate.

De la ora 07:30, din cauza traficului intens înregistrat pe unele din arterele capitalei, o parte din vehiculele liniilor S.T.B, acumulează întârzieri față de programul de circulație și înregistrează dereglări de ritmicitate.

Te-ar putea interesa și:

Cookies