Statusul trimiterilor poştale, verificate printr-o aplicaţie pe mobil lansată de Poşta Română

de:
18 mai 2016
0 Afișari
Statusul trimiterilor poştale, verificate printr-o aplicaţie pe mobil lansată de Poşta Română

Serviciul este gratuit și poate fi descărcat direct din magazinele virtuale ale dispozitivelor mobile, informează compania, printr-un comunicat.

Cu ajutorul aplicației „Poșta Română Mobil”, clienții pot verifica cu ușurință statusul trimiterilor poștale înregistrate cu Track&Trace, pot afla orice cod poștal, pot căuta un oficiu poștal după mai multe criterii (din localitate, din apropiere, după denumire, oficii PostCollect, etc). De asemenea, utilizatorii noii aplicații mobile pot calcula tarifele pentru serviciile poștale, pot trimite bani cu E-mandat (plata online) sau își pot face abonamente de presă.

„Având în vedere că circa 30% din traficul total de pe site-ul Poștei Române provine de pe dispozitive mobile (smartphone și tablete), ne-am gândit să venim în întâmpinarea clienților cu această aplicație, pentru a le facilita accesul cu ușurință la informații. ‘Poșta Română Mobil’ a fost realizată intern utilizând o platformă flexibilă de tip ‘do your own app’ și utilizează bazele de date ale site-ului, împachetate într-o interfață simplă și extrem de intuitivă”, a declarat șeful Departamentului Marketing, Alexandru Brătianu, citat de realitatea.net. 

CITEŞTE ŞI eMAG extinde parteneriatul cu Poșta Română. Coletele eMAG, ridicate din 100 de oficii poştale

Retailerul online eMAG.ro vrea să extindă parteneriatul cu Poșta Română în 100 de oficii poştale, rezultatele colaborării în faza pilot a proiectului fiind pozitive, după cum a declarat Iulian Stanciu, directorul general al Dante International, administratorul retailerului.

Cookies